Ei menny niinku Strömsössä osa 173

Tää ei oo mun päivä. Oikeasti. Ensin huomaan, että yöksi lataukseen laitettu ipod ei suinkaan ole ladannut itseään täyteen, vaan päinvastoin kuluttanut loputkin virrat mitä siinä oli.

Toisekseen yritin kuumeisesti etsiä jo vuoden alussa tullutta verkkopankin uutta turvalukukorttia, jonka olen "hyvään talteen" laittanut. Kortti ei ole siellä missä luulen sen olevan. Puolen tunnin etsintöjen jälkeen kuori, jossa kortti on tullut löytyy vessasta laatikosta, jossa säilytän hiustenkuivaajaa. Korttia ei löydy ja se kummittelee mielessäni koko loppupäivän.

Lähden töihin ja vaihtobussi leviää tielle päästyään pysäkiltä peräti 2cm eteenpäin. Jään odottamaan seuraavaa, jonka takia myöhästyn toisesta vaihdosta ja töistä.

Tauolla huomaan unohtaneeni myslipatukat kotiin ja kärsin pikkunälästä koko päivän, joka btw vietettiin tänään koneella eli nukahtamisriski oli vähintään sen 90%. Onneks mulla ei oo taas harmainta hajua mitä oon puolet ajasta tehny. Toivottavasti en ainakaan virheitä.

Kotona turvalukukortin metsästäminen johtaa laihoin tuloksin. Etsityn sijaan löydän mummin vanhan laskun vuosimallia 2009 ja vanhaakin vanhemman turvalukukortin. Olen jo antamassa periksi ja tilaamassa uutta korttia netistä, kun pankin sivu ilmoittaa tapahtuneesta virheestä. Ei enää paljon naurata. Joko kohta olis viikonloppu?

Kommentit

Suositut tekstit