Hauskaa vappua kaikille! ♥

Kuu kiljusta kesään, puolikuuta pontikasta, väkiviinasta vähäsen, päänsärystä ei päivääkään. Hyvää vappua! ♥

Maanantaina oli terapiassa puhetta siitä, kuinka en välttämättä jaksaisi viettää vappua ollenkaan. Tuo työ vie kaikki mehut ja lääkitys rajoittaa alkoholin nauttimista, sillä jo yhdestäkin tulee kamalan huono olo. Ei toki sillä, etteikö hauskaa voisi pitää ilman viinaakin, mutta on se nyt vähän höhlää istua baarissa selvinpäin. Toisaalta tiesin, että jos jäisin kotiin vällyjen väliin mässäilemään ja katselemaan televisiota haikailisin kuitenkin jonnekin muualle ja olisin kateellinen muiden hauskan pidosta. Mikään ei vaan ole hyvä...

Lupauduin meikkaamaan ja laittamaan kaverin hiukset, joten ajattelin, että voisin vaikka vain käväistä keskustassa ja palata sitten kotiin, kun mieli tekisi.

Vappu on niitä harvoja päiviä, kun saa pukeutua ja hullutella oikein huolella, joten kaivoin asustelaatikosta sarvet, joita minun oli muinoin tarkoitus käytyttää eräissä Halloweenpippaloissa, joihin en sairastumiseni takia kuitenkaan koskaan päässyt. Olin jo miettinyt asunkin valmiiksi, mutta kas kun siitä hajosi vetoketju, eikä sitä saatu korjattua monen tunnin tappelusta huolimatta. Tyhjensin varmaan puolet vaatekaapista olkkarin sohvalle etsiessäni korvaavaa asua ja testasin muutamaa asukokonaisuutta pariinkiin kertaan ennen kuin olin tarpeeksi tyytyväinen lopputulokseen, joskin edelleen harmitti, etten saanut ylleni sitä mitä olin alunperin suunnitellut.

Meidän oli myös tarkoitus tilata pitsaa, mutta vapun kunniaksi kotipitsalla ei ollutkaan kotiinkuljetusta. Tuli kieltämättä sellanen fiilis, että pitäis ehkä sittenkin jäädä vaan kotiin nukkumaan. Kaveri oli kuitenkin sen verran bilefiiliksissä, etten mä raaskinut kieltäytyä lähtemästä sen mukaan. Mukaan piti lähteä myös digikamera, mutta siitä oli sopivasti akku lopussa. 30.4 on nyt ristitty mun epäonnenpäiväksi.


Nälkäisinä ja serpentiiniin kietoutuneina lähdettiin kohti keskustaa. Miitattiin Jaanan kaveri kompassilla ja jatkettiin Baarikärpäseen, koska sinne sattui olemaan ilmanen sisäänpääsy kymmeneen asti.

Sekin mesta oli kallistunut sitten viime käynnin, eikä tuntunut muutenkaan niin mieluisalta kuin ennen.

Bassojumputusbiisit olivat täysin vieraita, joten ei oikein tehnyt mieli tanssiakaan. En ole koskaan päässyt perille siitä miten teknoa, tai räppiä tanssitaan. Olen sitä sukupolvea, joka syttyy Virve Rostin Sadasta salamasta, KK:n Tinakenkätytöstä, Greasin remixistä, Aquan Barbie girl:istä ja Haddawayn What Is Love:sta.

Lisäksi 18-vuotiaat vaikuttivat lähinnä 15-kesäisiltä ja räkivät pitkin lattioita. Musta on tullut vanha. Oikeasti. Älkää enää pakottako mua k-18 mestoihin pliiiiiiiiis!
  
Valkovenäläinen | Marianne | Ville Vallaton

Kyllä, vaatteet piti vaihtaa toisiin vielä juuri ennen lähtöä...
Yhteen asti jaksoin kukkua, mutta sitten alko tulemaan sen verran oksettava olo, että oli pakko alkaa hipsiä kotiin päin. Miitattiin M: bussipysäkillä klo. 1.40, niin että se pääs dissailemaan mun asuvalintaa. Vappu on kuulemma työväen juhla, niin että hassut asusteet ei kuulu siihen millään tapaa, eikä ylioppilaidenkaan pitäis vappua viettää, kun ne ei oo työelämässä. Hirveen hyvä tunnelmankohtojja toi M!

Saarioisten mikropitsa maistuu muuten yllättävän hyvältä siinä vaiheessa, kun on koko päivän aikana syönyt vain pari munkkia ja muutaman popcornin.


Kommentit

 1. Ihana asu!:)
  Ja riemukasta vappua sinullekin!

  VastaaPoista
 2. sun banneri on tosi hieno, harvoin näkee noin hyvin tehtyjä! jos jotain kehitysideaa voi antaa niin fonttia tosta otsikosta vois vähän pienentää, kun tuntuu että se hyppää jopa vähän liikaa silmille :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia palautteesta! Korjaan asian tuota pikaa. :D

   Poista
 3. Ootpas kaunis! Ja ihana tuo banneri!

  http://closerr-to-the-edge.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit