Mahotonta meininkiä!

Eilen vietettiin serkun 25v synttäreitä ja täytyy sanoa, etten varmaan oo nauranu koko tän vuoden aikana yhteensäkään niin paljon kuin eilen! Kiitos siis kaikille paikalla olleille, sekä kärsivälliselle kuskille.Osa porukasta oli jo hyvässä maistissa, kun päästiin paikalle. Ite päätin ottaa rauhallisesti ja maistelin lähinnä alkon limuviinoja, kunnes sitten käskettiin maistaa boolia ja siitähän se ajatus sitten lähti...

Tarjolla oli myös päivänsankarin tekemää voileipäkakkua
Iltasella ruvettiin pelaamaan Jälkipyykkiä, josta ei tahtonut tulla yhtään mitään, kun yheltä oli koko ajan kortit hukassa ja toinen hamstrasi niitä muidenkin edestä ja huuteli vastauksia ääneen.

"Hei mul ei oo kaikkii korttei!?"

Jälkipyykin jälkeen pelattiinvähän Aliasta, eli yks arvuutteli ja muut huuteli vastauksia.

"Te ette tykkää tästä ja tää laitetaan narulle"
"TAMPPOONI!"
"Laitaks sä tamppooneja narulle?"

"Tämmösen kaikki haluu"
"Perse!"

"Mä oon tämmönen ihminen"
"Turisti!"

"Aina sunnuntaina..."
"Krapula!"
"Virvotaan!"

Levotonta meininkiä. Ei voi muuta sanoa. Muiden järjestäessä jonkinlaista äänestystä jatkopaikasta (Fennia vai Pinokkio) me päätettiin M:n kanssa lähteä kotiin. Koirallakin oli vissiin ollu jos jonkinmoiset bileet mun ja M:n poissa ollessa, sillä se oli taiteillu hileisellä kasvomaalilla olohuoneen lattiaa. Taiteilijasielu.

Tänään olikin sitten vuorossa kakkukahvit Espoossa äitienpäivän kunniaksi. Voin kertoo, ettei bussilla matkustelu ole pienessäkään krapulassa mitään kovin suurta herkkua. 

Kovin herkullista oli sen sijaan siskon leipoma kakku, joka sisälsi "suklaata, suklaata ja suklaata". Tilattiin myös pitsaa, joskin pizzataxin karvakädet olivat päättäneet maustaa lettusen vähän järeimillä mausteilla, kuin ennen muinoin ja näin ollen jäi kyllä puolet syömättä.

Kaikesta kivasta huolimatta musta tuntuu, etten oo ehtiny levätä ollenkaan, joten vähän jänskättää tuo tuleva työviikko, varsinkin kun se on täyspitkä ja pyhätön. Toisaalta yritän motivoida itseäni sillä, että töitä on enää kolme viikkoa jäljellä. JAKSAA, JAKSAA!

Kommentit

 1. Alias on huippu! Meilläkin aina aika levotonta tuo Aliaksen peluu ja tulee kyllä niin ihmeellisiä selityksiä / vastauksia :D Repesin tuolla tampoonille!

  http://love-ornothing.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä ihan mahtava, varsinkin oikeassa seurassa! :D

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit