En haluaisi taas valittaa, MUTTA...

Kello on 1.24 ja olet erityisen tietoinen siitä tosiasiasta, että herätyskellosi soi klo. 10.30. Tässä kohtaa aikaisemmin nauttimasi neljän tunnin päiväunet eivät tunnukaan enää niin hyvältä idealta. Eivät varsinkaan siksi, että herätessäsi kello näytti puoli yhdeksää. Siis illalla. Se, että olet ollut koko päivän paitsi väsynyt, myös pahoinvoiva ja kärsinyt sähköiskuista päässäsi pitkin päivää ovat varsin toissijaisia tekosyitä liialliselle nukkumiselle. Joudut muistuttamaan itseäsi, ettei aamulääkkeitä kannata jättää välistä, vaikka joutuisi nauttimaan ne vasta kolmelta iltapäivällä. Vieroitusoireet eivät ole sen arvoisia.

Kello on jo reippaasti lähempänä kahta. Alle yhdeksän tuntia aikaa nukkua. Päässä myllää ukkonen ja taas olisi pissahätä. Millään ei viitsisi nousta. Sitä paitsi jos käyn tarpeilla jokaisen pikkuhädän yllättäessä kärsin pian myös pissataudista.

Koira kuorsaa tyytyväisenä sängyn alla. Mokoma varasti minun uneni. Nyt minulla on aikaa katua ja murehtia kaikkia tekemättömiä asioita. Tänään piti siivota. Kesäkuu piti omistaa keskeneräisen teoksen kirjoittamiselle, mutten ole avannutkaan koko tiedostoa. On olevinaan niin helvetin kiire. Tehdä mitä? No nukkua!


Kommentit

 1. mun blogissa ois sulle haaste :)
  http://neeaolga.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos haasteesta! :) Olenkin näköjään tehnyt saman haasteen jo aikaisemmin:
   http://lady-and-the-tramp.blogspot.fi/2012/12/haastan-sinut.html

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit