Mitä vain yhden kuvan tähden
Käytiin eilen piipahtamassa M:n äiteen luona. "Ootko varma, ettei tuolla vatsassa ole ketään?" No ei ainakaan minun tietääkseni... Sain taas kuulla kauhutarinoita siitä, kuinka yksikin oli saanut tietää olevansa raskaana vasta viidennellä kuulla, kun testit olivat näyttäneet negaa ja toisella oli ollut vatsassaan kysta. Huih! Pitäis kuulemma mennä lääkäriin, mut en mä jaksa (enkä uskalla).

Niille jotka eivät tienneet, mun vatsani muistuttaa siis lähinnä vappupalloa. (Kuva täällä.) Mun syömättömyys kokeilut johti vaan siihen, että kylkiluut paistaa selvemmin, mutta vatsa se vaan pömpöttää entiseen malliin. On kai pakko kokeilla sitä runsasta juomista, josko elimistöni tosiaan kuvittelee kuivuvansa kasaan ja kerää siksi talteen kaiken nesteen.

Mua jäi hirmusti harmittamaan, ettei mulla ollut laivalla kunnon kameraa mukana ja että aivan upea auringonlasku jäi merellä ikuistamatta. Täällä maan kamarallahan auringonlaskut ei ikinä yllä kauneudellaan samaan luokkaan, kuin merellä. Yritin silti vähentää karvasta pettymystäni jahtaamalla koiran kanssa auringonlaskua pitkin herttoniemeä. (Kaikkea sitä ihminen tekeekin vain yhden valokuvan tähden!) Ei oikein onnannu. Askelia tuli kyllä mittariin senkin edestä.


Kommentit

  1. Miul on kaks tuttavaa, jotka kummatki sai vauvan tietämättään et oli raskaana. Tai toinen aavisti ja varasi neuvolan ja hups läks synnyttää ja toinen sitten kesken työpäivän lähti oudon voimakkaan vatsakivun takia lekuriin ja synnytti terveen pojan samana iltana! :D

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit