Negaa, negaa, negaa, mistä löytyy vikaa?

Heipä hei ja terveisiä Diacorista. Uskaltauduin tänään vihdoin ja viimein pienellä painostuksella lääkärin puheille tämän vatsan turvotukseni takia. Heti ekana pääsin verikokeisiin, jotta saatiin suljettua raskauden mahdollisuus pois. Negaahan se näytti, vaikka lääkärikin oli sitä mieltä, että näytän niin selvästi olevan raskaana. Merkillistä tosiaan.

Lihomista tämä ei kuulemma ole, eikä myöskään nesteen kertymistä, koska silloin vatsan pitäisi löllyä, eikä olla kiinteä, kuten minun tapauksessani. Sitäpaitsi jos kyse olisi lihavuudesta, olisi sitä läskiä kertynyt vähän muuallekin, kuin vatsaan. Lääkäri ei osannut arpoa mitään syytä merkilliselle tilanteelleni, mutta oli sitä mieltä, ettei tämmöinen pullataikinamainen turpoaminen missään tapaukseesa ollut normaalia, joten se lähetti mut uudestaan labraan. Tällä kertaa otettiin verenkuvaa ja testailtiin munuais ja maksa-arvoja.

Labratäti oli hyvin huolehtivainen ja ihana. Se laitto tuuletusta, availi ikkunaa ja tarjoili mehua, kun ilmoitin, että saatan pökrätä. En pökränny, mutta sen verran kuitenkin heikotti, ettei täti päästäny mua pois ennen kun mulla oli hyvä olo, etten vahingossakaan pyörtyisi matkalla kotiin. Tuli vähän huono omatunto siitä, että mä vaan loikoilen siellä juomassa mehua, kun muut odottelee vuoroaan. Ei siellä kyllä hiveesti porukkaa ollu, mutta jos yksikin ihminen odotti vuoroaan, niin mä viivästytin sitä ihan turhan päiten.

Mikäli jotain hälyyttävää löytyy, (lääkäri epäili vahvasti, ettei löydy, kun ei mulla kerran mitään kipuja, tai muita oireitakaan ole,) lääkäri lupasi soitella tänään, tai huomenna, muussa tapauksessa varaan samalle lääkärille ajan ensi viikon alkuun ja otetaan lisää kokeita. Huomenna olis aika vielä koko vatsan ultraan, toivottavasti sieltä nyt joku syy löytyis, ettei tarvis koko juhannusta asiaa murehtia.


Jotenkin musta tuntuu, ettei ne kuitenkaan löydä mitään ja oon taas turhaan maksanu itteni kipeäksi. Toi reissuhan kustansi sellaset vaatimattomat 216€ ja huominen ultra 245€. Jei.

Jos nyt jotain positiivista haetaan, niin ainakin tiedän mistä tänään puhutaan terapiassa...

Kommentit

  1. ultrassa se selviää, mitä siellä on.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No toivonmukaan selviää, muuten tuun ihan vainoharhaseks.

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit