Testissä: Veet täsmävaha (Precision Wax & Care)

Sain testattavaksi Veetin uuden täsmävahan, kun kaverilla ei itsellään ollut sille käyttöä. Ei kyllä ollut minullakaan. Tuote lupaa pitkäkestoiset tulokset kuivattamatta ihoa. Yeah right. En tiedä onko vika minussa, vai tuotteissa, mutta aikaisemmilla vahauskokemuksillani en ole onnistunut irrottamaan ihosta karvan karvaa. Yrittänyttä ei laitea.

Tuote lupaa:
"Uusi Veet® Precision Wax & Care takaa pitkäkestoiset tulokset kuivattamatta ihoa. Se on kehitetty ihokarvojen poistoon erityisesti kasvoista. Helppokäyttöisestä putkilosta voi annostella täsmälleen sopivan määrän vahaa kulmakarvoihin, ylähuulen päälle ja leukaan."

Tuote tekee:
No ei yhtikäs mitään.

Toimin juuri kuten ohjeissa sanottiin. Lämmitin vahaa minuutin juuri kiehautetussa vedessä, mutta levitin vahaa kuinka ohuelti, tai paksulti tahansa, hinkkasin vahaliuskaa kiinni kuinka varovasti, tai kovakouraisesti tahansa, repäisin mistä kulmasta ja millä nopeudella tahansa, vaha vain oli ja pysyi kulmakarvoissa sen sijaan, että olisi tarrautunut vahaliuskaan ja repinyt karvat mennessään. Paska mikä paska. En suosittele.

Kokeilukokemus videomuodossa:


Kommentit

 1. Voisko olla mahollista että sulla oli liian lyhyet karvat? Tossa videolla ne näytti aika lyhyiltä tai sit video huijas:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mulla oli vähän jos jonkin pitusta karvaa, pisimmät sellasta 7mm. Pitemmiks nuo mun karvat ei sitten kasvakaan, että tiedä sitten. :D

   Poista
 2. Ihanaa että kokeilit ja jaoit kokemuksen niin en turhaan osta, kiitos! :-) ps. sun hiukset on upeat o:

  cowswings.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä vain. Kiva että tästä oli jollekin jotain hyötyä. :) Ja kiitos! ^^

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit