Vaatekaapin täytettä

Tykään vaatekaappien siivouksesta. Siis siitä, kun muut siivoavat omansa ja lahjoittavat mulle kasan vaatteita! Viikonloppuna kävin kaverin luona haalimassa itselleni lisää vaatekaapin täytettä, ikään kuin se ei jo nyt pursuaisi ylimääräisistä vaatteista. Mitään vaan ei voi heittää pois, kun niitä voi vielä joskus tarvita!


Toi korsetti on vaan niin ihana! Harmi, että se on mulle ihan liian iso.

Tänään kävin hakemassa toiselta kaverilta lisää vaatteita ja kaikkea muuta kivaa. Katotaan saanko aikaseks esitellä niitä, vaiko en ja onko mulla edes kameraa jolla kuvata. Eilen sattui nimittäin vähän niin hassusti, etten heti huomannut koiran kaataneen kynsiliimaa olohuoneen pöydälle ja siinä vaiheessa, kun tämän huomasn oli jo vähän liian myöhäistä. Muun muassa kameran muistikortti/akku paikka oli liimautunut kiinni. Onneksi tuolla yhdellä riitti hermot avata se paskomatta koko kameraa, toisin kuin minulla. (Mulla meni jo hermot kun revin sitä liimaa sormista ja kämmenistä saatuani jonkun strömssimäisen kuningasidean pyyhkiä pahimmat liimat pöydästä pois käsillä.) Olohuoneen pöytään on myös harmillisesti liimautunut 2,50€. En ole vielä keksinyt millä ne saisi revittyä irti. Kynsilakanpoistoaine ei toiminut. Ehdotuksia otetaan vastaan.

Kommentit

 1. Milloin sinä olitkaan tehnyt raskaustestin viimeksi? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viime sunnuntaina. Negaa se vaan näyttää sitkeästi. :D

   Poista
 2. Niin vaatteet ovat kauniita, mutta niiden sisällä oleva vielä kauniimpi.

  VastaaPoista
 3. moi, löysin blogis vasta ja musta sulla on juttuja :) tän postauksen kuvat ei muuten ainakaan näy sit mulla...?
  ite alotin blogin pitämisen tässä vähän aikaa sitten, mut en oo saanu lukijoita vielä ja niitä yritän tietty haalia niiku varmaa jokainen bloggaaja :D jos sua kiinnostaa kattoo, nii 16-vuotiaan tytön aivotuksii voit lukee tästä osotteesta: http://sitruunapisaraa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi vaan ja kiitos! Harmillista. :/ En tiedä mistä tuo kuvien näkymättömyys mahtaa johtua, oot ensimmäinen joka asiasta mainitsee, mutta täytyy tutkailla asiaa! Ja käyn toki vastavierailulla kurkkimassa sun blogia! :)

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit