Akryylikynnet kotonaTilasin joku kuukausi sitten ebaysta akryylikynsien tekosetin. En mä siis mitään kynsiä osaa tehdä, mutta kun halvalla sai (vajaa 20€) niin piti taas tätäkin päästä kokeilemaan. Ja kai sitä tekemällä oppii, ellei ensimmäisellä, niin ehkä viimeistään sadannella kerralla?

Joku asiasta enempi tietävä vois selittää, että mikä ton primerin pointti on? Mulla on ennestään yksi nestemäinen primeri, jota levitetään omalle kynnelle ennen kynsien tekoa, mutta tää akryylisetin mukana tullut uv-geeli primer on todella paksua ja geelimäistä. Youtubesta löyty taas neuvoa vähän joka lähtöön ja nyt olenkin hiukan hämilläni siitä, onko tuotakin tarkoitus laittaa nimenomaan ennen kynsien tekoa, vai vasta valmiille kynnelle? Ilmeisesti puhtaalle kynnelle ennen kynsien askartelun aloittamista. Tuokin on kuitenkin sen verran paksua tavaraa, että jos laittaa ensin sitä, sitten taiteilee akryylimassalla varsinaiset kynnet ja viimeistelee vielä päällysgeelillä, niin eikö kynnestä tule väkisinkin jo aika paksu? Taitolaji ilmeisesti tämäkin.
  Mun kärsivällisyys ja keskittymiskyky ei tosiaan ole mitään parasta luokkaa. Tykkään kyllä näpertää kaikkea pientä, mutta hyvin hitaasti. Akryyli vaan tuppaa kovettumaan aika nopskasti, jolloin mulle iskee hirveä paniikki ja sitten sudin ja sählään ja lopputulos on just sen näkönen. Akryylimassaahan pitäisi mun käsityksen mukaan levittää tosi ohuesti varsinkin reunoille ja mun ongelma onkin ollut se, että sitä tulee laitettua aina ihan liian paksusti. Testasin kyllä sellasta kikkaa, että levitän massaa vaan kynnen kärjelle ja häivytän sitä sitten pikkasen kynsivallia kohden, jolloin tulos oli jo suht hyvännäköinen. Kuvasta kuitenkin näkyy, että kynsi halkeilee aika kivasti tuolta reunoilta, joten harjoitteluahan tämä vielä vaatii.

Kommentit

 1. tosi siistiä et jaksat nähä noi paljo vaivaa!! loistavaa

  http://verajaudance.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Vaikuttaa kivalta blogilta, sellaselta jota lukisin jos aihe kiinnostaisi ja luin ensin "lady and the tampon"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos...kai? Haha, siinäpä mainio nimi jonkun menkkapäivikselle.

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit