Herra "S":n synttärikestitEilen oli M:n kaverin, herra S:n synttärikestit. Eikä ne todellakaan olleet mitkään perus kotihipat. S oli vuokrannut käyttöönsä komiat tilat, hommannut paikalle bändin, sekä syötävää ja juotavaa niin, että ylimäärästäkin jäi vaikka muille jakaa. M toimi kakkumestarina ja meikäläinen räpsi kuvia minkä kerkesin.

Siellä juotiin, syötiin, riehuttiin, leikittiin ja laulettiin. Kivat kinkerit, joskin kasvaimeni Teuvo aiheutti ahdistusta niin fyysisesti, kuin henkisestikin. Olin valmistautunut kuulemaan kommenttia raskaudesta ja selittämään, että kyseessä on kylläkin valitettavasti vähän ikävämpi kaveri. Porukka ottikin suuremmaksi osaksi tiedon ihan asiallisesti vastaan ja pahoitteli tilaani. Ihan kaikkeen en minäkään kuitenkaan ollut osannut varautua. Nimittäin kommenttin jonka saisin ilmoittaessani leikkauksen olevan toivon mukaan ensikuussa.
"Ai miks? Mä antaisin sen kyl kasvaa viel isommaks. Hahahaha! Mut se onki vaan mun mielipide. Hahahaha!"
Joillakin ihmisillä on epäilemättä hiukan merkillinen huumorintaju. En mä sano, etteikö tästä saisi vitsailla, mutta joku raja olis kuitenkin ihan kiva. Mun ensimmäinen reaktio oli aikalailla wtf!? Olin kuitenkin niin hämilläni, etten kyennyt kommentoimaan yhtään mitään. Joku taisi naurahtaa vaivaantuneesti. Meidän molempien onni, että tätä pidetään hyvälaatusena, sillä jos tää olis todettu syöväksi olisin varmaan tirvassu sen enempää ajattelematta. Mikäli mahdollista luovuttaisin tän kasvaimen kyllä ilomielin tollasille halukkaille. Mulla on jo nyt sisuskalut lytyssä, koko ajan paha olo ja vessahätä, vaikeuksia syödä, nukkua, saati tehdä mitään muutakaan, kun koko ajan puristaa, sattuu ja ahistaa jostakin. Eikä unohdeta sitä, että leikkaus vie mukanaan ainakin toisen munasarjoista, että sori vaan, jos en halua, että tää kasvaa tästä yhtään enempää. Se siitä juhlamielestä.

Ps. En ole natsi, eikä (toivon mukaan) kukaan muukaan.

Kommentit

 1. Ootan kiihkeesti että joku tulee mesoomaan tuosta kakusta... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Facebookin puolella tuo jo aiheutti pientä paheksuntaa. Tosin kommentoijat poisti viestinsä niin nopsasti, että kerkesin ne hädin tuskin lukasemaan. :D

   Poista
 2. hei miten olet saanut tuon mainoskuvan tänne?:) Saako sen jostain vai onko sinua joku pyytänyt johonkin kamppanjaan vai?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heips! Tarkoitatko tuota vasemmalla puolella olevaa mainoskarusellia? Mainoksia omaan blogiin saa rekisteröitymällä esim: http://www.tradetracker.com/fi/fi ja http://www.tradedoubler.com/fi-fi/

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit