Liliums

Sain ystävältäni rouva K:lta jokin aika sitten taulupohjan. Mulla on jo ennestään säilössä kaksi pohjaa, mutta tämä oli sen verran suuri, ettei mahtunutkaan kaappiin. Sille oli siis keksittävä jotain muuta käyttöä.

Oon hirveen huono maalaamaan. Ensinnäkin on hirveän vaikea keksiä aihetta. Toisekseen on hirveän vaikea tehdä mitään valmiiksi. Kolmanneksi en osaa noudattaa sääntöjä. "Periaatteessa maalauksessa pitäis siirtyy aina sillee et esim. vesiväri -> akryyli -> öljy esim. tai vesiväri -> guassi tai vesiväri -> tempera -> öljy tai akryyli -> öljy", kuului ohjeistus. Sanoo kuka!?

"Vesiväreil ei voi pahemmin jyräillä akryylei", totesi kaveri. Paskan marjat, minä ajattelin, viis veisasin ohjeista ja maalasin akryylien päälle vesiväreillä, kun akryylit ei olleetkaan niin kivoja, kuin muistelin. Naisella on aina oikeus muuttaa mieltään.

Tämmönen tästä nyt sit tuli. Kuvat salamalla ja ilman. Huomenissa pitäisi varmaankin ottaa kuvia vielä luonnonvalossa, koska tää taulu sai kesken kasken tarjouksen muuntautua erään nimeltä mainitsemattoman kirjan kanneksi. Itse taulu on vapaata riistaa, mikäli joku jaksaa sellaista seinällään töllötellä.

Kommentit

 1. Olet ihan hemmetin taitava! :o Olispa itelläkin joku tietty juttu, jonka osais tosi hyvin, sellanen talent. :D

  http://lemondeselonleni.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Jokainen on hyvä jossain! Kyllä säkin varmasti vielä keksit sen oman juttus. :D

   Poista
 2. oot ihan hurjan hyvä maalaamaan ! o: tykkään sun blogistas(: yksinkertainen, muttei tylsä :)

  http://mylifebystina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Oi, onpa kaunis maalaus, ihanat värit! :) Itsekin rakastan maalaamista, mutta maalaan mieluiten ihmisiä ja eläimiä tai jotain abstraktia. Ehkä pitäisi kokeilla kukka-aiheitakin joskus :) Mielenkiintoinen blogi sulla muutenkin, monipuolisia juttuja ja poikkeaa massasta!

  Jos psykologia, hyvinvointi ja pohdinnat kiinnostavat, käy ihmeessä kurkkaamassa minunkin blogini osoitteessa http://positiivisuusprojekti.blogspot.com :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kehuista! Tää oli mullekin ensimmäinen kukka-aiheinen maalaus. Ei toki sillä, että muutenkaan hirmusti maalailisin. Eläinten ja ihmisten piirtäminen on ehkä enemmän se mun juttu. :)

   Kuulostaa mielenkiintoiselta. Käyn mielelläni vastavierailulla! :)

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit