Love & Fun

Väliaikapostaus, kahvia ja pullaa!

M kävi eilen äiteellään ja toi mukanaan kasan tuliaisia Ranskanmaalta. Meikäläinen sai melko mageet sukkahousut, joista parempaa kuvaa joskus, kun saan ne vedettyä jalkaani. Nykyisillä röpelökynsillä en uskalla edes yrittää, kun tuntuu että saan muutenkin kaikki sukkikset rikottua ennen kuin saan ne edes puettua ylleni.

Lisäksi sain myös näden lahjapakkauksen, joka sisälsi Eau Jeune:n Love Cocktails sarjan hajuveden nimeltään Love & Fun, sekä Maybellinen Colorama sarjaan kuuluvan kynsilakan sävyä marshmallow.

Eau Jeune Love Coctails - Love & Fun

Ensituoksu: Citrus, green notes, apple
Sydäntuoksu: freesia, lily of the valley, peony, rose
Pohjatuoksu: vanilla, musk, sandalwood, peach


Ajattelin ensin, että käännän nuo tuoksut suomeksi, mutta nyt täytyy myöntää, ettei mulla ole harmainta hajua mitä tuo "green notes" on. Vihreitä nuotteja? No jotain rehuja arvaan ma. Ei kuitenkaan mitään kovin raikasta, koska ensituoksu on hyvin rouvamainen ja hitusen turhan tunkkainen omaan makuun. Sydäntuoksu on kuitenkin mukavan pehmeä ja hiukan imelämpi, muttei kuitenkaan liian tyttömäinen ja makea. (Olen käyttänyt tosi makeita tuoksuja koko ikäni ja ne alkaa jo vähän etoa.) Ei välttämättä hajuvesi, jonka itse ekana valitsisin, siirryttyäni nyt vähän raikkaimmille vesille, mutta eiköhän tämäkin tule kokonaan käytettyä.

Sen suurempia kuvailuja en ko. tuoksusta löytänyt. Kaikkialla tuntuu toistuvan vain sama lause "Love & Fun on mysteerisille, vietteleville ja tuhmille tytöille." Siis mulle! Eiku mitä...?

Isosti kiitos tuliaisista, mikäli anoppi eksyy tätä lukemaan.

Kommentit

Suositut tekstit