Miten sua voi väsyttää?

Hiljaista on. Olen koko viikon yrittänyt keksiä aihetta kirjoittaa, mutta inspiraatiota ei vain voi pakottaa. En ole voinut myöskään olla tylsä ja kirjoittaa yksinkertaisesti kuulumisia, sillä on aika vaikea kertoa mistään mitä ei ole tehnyt. Viikkoni tiivistettynä: nukkumista, hampaiden pesu, koiran ulkoilutusta, nukkumista, syömisen yrittämistä, nukkumista, koiran ulkoilutus ja jälleen nukkumista. Haluaisin voida edes esitellä uusimpia vaatehankintoja, mutten pysty, koska Teuvo.

Väsymykseni on siirtynyt ihan uudelle tasolle. Luulin, että nukuin ennen paljon, mutta nyt en ihan oikeasti juuri mitään muuta teekään. Yhtenä päivänä taisin olla hereillä peräti kolme tuntia, enkä niitäkään putkeen. En pysty syömään, koska kaksi haarukallista riisiä saa aikaan ähkyn ja syömättömyys väsyttää vain lisää. Turhauttavaa. Olen niin väsynyt, nälkäinen ja suoraan sanottuna vittuuntunut, että jos joku vielä kyseenalaistaa väsymykseni kysymällä "miten sua voi väsyttää?" tai naurahtamalla ilmoittaessani olleeni nukkumassa, en voi taata olevani tirvaisematta.

Minua väsyttää, koska vatsassani kasvaa, siis todellakin kasvaa, kasvamistaan kasvain, joka litistää sisäelimiäni vaikeuttaen niiden toimintaa. Voisin tässä eritellä mitä kaikkea se tarkoittaa, mutta saatte käyttää mielikuvitustanne, jotta vältytään liialta informaatiolta, joka saattaisi aiheuttaa paheksuntaa herkimmille lukijoille. Lisäksi yskin verta, joten olen hyvin pahoillani etten jaksa olla ylen seurallinen, ystävällinen ja keskustella turhanpäiväisistä asioista. Miten se voi olla joillekin niin vaikea käsittää?

Kyllä, puran patoutumiani juuri näin ja tiedän kyllä, että ylireagoin aina välillä, mutta olen oikeasti todella, todella väsynyt ja turhautunut siihen, etten jaksa tehdä mitään. Pahoittelen.

Haluan myös kiittää ihmisiä, varsinkin vakiolukijoitani. Kiitos kärsivällisyydestänne mitä tulee postaustaukoihin. Lupaan, että kirjoitan taas jotain miellekkäämpää heti, kun energiani riittää päivittäisen hampaidenpesun lisäksi johonkin muuhunkin.

Kommentit

 1. Kaikilla tulee joskus pidempiä postaustaukoja:) Ite kans vähän laiskasti viimeaikoina päivitelly, ennen kun tuli 2-3 postausta viikossa niin nyt tulee ehkä yks jos sitäkään..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän, että kaikilla tulee välillä enemmän tai vähemmän pitkiä taukoja, mutta kun itelle kirjottaminen on aina ollut se "juttu", joka auttaa lähes kaikkeen ja on aina ollut mielekästä puuhaa ja yhtäkkiä kirjottaminen tuntuukin kamalan väkinäiseltä... :/ sellanen olo kun mulla ei olis enää mitään jäljellä. (Se muuten tuntuu ihan yhtä tyhmältä, kuin kuulostakin.)

   Poista
 2. Voi Tintti<3 Tiedän, että sulla on vaikeeta, mutta kyllä kohta pääset teuvosta onneksi eroon. Mutta on sinulla ainakin yksi hyvä syy olla iloinen, se kun tulen turkista ja saat sen laukun minkä halusit. :) Anteeksi, että en pääse sitten katsomaan sinua sinne, kun olen poissa Suomesta, mutta koita jaksaa Tintti rakas<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se mitään. Nähdään sitten kun palaat! ♥ Hyvää matkaa! :)

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit