Teuvo

Moi ja anteeksi, ettei mun postaukset käsittele tällä hetkellä muuta kuin Teuvoa. (Kasvain oli niin ruma sana, että nimesin sen Teuvoksi). Ymmärrätte varmaan, etten paljon muuta ole tässä viime aikoina miettinytkään. Lisäksi olen jalkeilla keskimäärin 6 tuntia vuorokaudesta, joten sekin selittänee jotain. Mutta kyllä tämä tästä vielä iloksi muuttuu! Vkl. olis esimerkiksi yhdet kauan odotetut synttärikestit ja niin edelleen. Oli mulla myös vähän kynsi- ja tukkajuttujakin, mutta ne tuntuu nyt ehkä vähän teennäisiltä.

Tänään ultrattiin taas. Metsästettiin vasemmanpuoleisia munasarjoja, mutta ei niitä löytynyt. Teuvo on joko jemmannut ne alleen, tai syönyt ne suihinsa. Kai sitä yhdilläkin munasarjoilla pärjää? Siis sikäli mikäli ne toiset joudutaan leikkaamaan Teuvon mukana pois. "Ei leikata mitään mitä ei ole pakko", sanoi lääkäri antaen ymmärtää, ettei Teuvo suostuisi lähtemään yksin. "Pieni ja sievä" Kohturukkanikin oli lytyssä kuin pannukakku. Samoin rakko, mutta senhän me jo tiesimmekin.

Sain lähetteen labraan. "Ei ne mitään verikokeita enää ota", lohdutti ystävä. Ei ottaneet ei, paitsi vaatimattomat 11 putkea, eivätkä jättäneet hyttysille edes tähteitä. Mulla oli yllättävän hyvä olo, kunnes olis pitäny nousta ylös. Ensin sumeni silmissä, sitten tuli kuuma, kuin miesten saunavuorossa ylälauteilla ja sormia ja varpaita alkoi kihelmöidä. Ilmeisesti matkustin siinä samalla johonkin toiseen aikaulottuvuuteen, sillä sydänkäyrän mittauksen jälkeen kello väitti minun viettäneen labrassa aikaa peräti kaksi tuntia. Älytöntä.

Parin tunnin katoamisen lisäksi mysteeriksi jäänee myös se kuinka pahasti puuttuva virtsanäyte haittaa tutkimusten etenemistä. Toivottavasti ei pahasti. Varttia yli viisi sain tukisukat kouraan ja pääsin vihdoin lähtemään. Sehän oli nopeeta. Vaivainen 3tunnin reissu.

Torstaina olis aika viipalekuvaukseen. Sana viipalekuvaus tuo mieleen sian läpileikkauskuvan lihatiskin seinältä. Sitähän se tarkoittaa, viipaloidaan palasiksi ja sitten otetaan niistä kuvia. Jep jep! Kiitos sairaalasarjojen tiedän mitä viipalekuvaus oikeasti tarkoittaa ja pahinta siinä lienee se, että joudun jälleen odottelemaan tunnin täydellä rakolla. Ehkä ne vois ottaa sen puuttuvan pissanäytteen silloin?

Leikkausaikaa edelleen odotellessa...

Kommentit

Suositut tekstit