THE TALL SHIPS RACES (ja värisavutulitus)

Tänään kaikinpuolin vähän erilaista postausta! Käytiin nimittäin eilen M:n ja M:n isän kanssa kattelemassa paatteja! Tai no, ne kävi, meikäläinen ihasteli lähinnä mastoja. Ne on näitä 158cm pituisen Hobittina olon vääjäämättömiä haittapuolia! Ei siinä, musta mastot on laivoissa ehkä parhautta. Mitä isommat mastot ja mahtavammat purjeet sen parempi. Onneks mulla oli toi henkilökohtainen nosturi mukana, niin näin edes vähän kokonaiskuvaa aluksista.Toki ehkä se suurin syy paikalle tulemiseen oli ensimmäistä kertaa Suomessa esitettävä värisavutulitus, joka katosi tuulen mukana kauniisti ilmaan. Noi miehet oli jo lähössä ton tulituksen jälkeen menee ja olin ihan, että mitä hittoa? Oonko mä oikeesti ainoo, joka haluu ihan oikeesti katellakin näitä aluksia!?

Upean värisavutulituksen viimeisteli, ei niin upea tulipalo. Vikkelät palomiehet sai varmaan kaks kertaa komeammat aplodit, kuin itse esitys. 

Joissakin laivoissa oli komeita keulakuvia. Olin vähän pettyny kun ei näkyny yhtään naista, tai merenneitoa. Kaikissa elokuvissa ja ohjelmissa on aina merenneito, tai nainen, niin kuin muumeissa! Mut ei, näis oli vaan jotain rumia miehiä, kuten jotain Aladdinhahmoja ja patsasmiesten muotokuvia. Tiedättehän ne heebot, jotka ovat verhonneet itsensä kauttaaltaan kultaan?
Kotimatkalla poikettiin vielä M:n työpaikalla yhdillä ja olihan mun ikuistettava myös M:n ikkunaan taiteilema paatti. Vähän ehkä tekis mieli käydä vielä huomenna vilkuilemassa laivojen lähtöä, koska PURJEET! Vähän kuitenkin tuntuu siltä, että nukun vielä onnellisena siinä vaiheessa, kun viimisetkin paatit on jo piiitkällää.Kommentit

  1. Me ollaan menossa avon ja perheen kanssa tänään tonne. Olisin ite halunnu kuvata kans tota värisavujuttuu, mut ehkä sit joku toinen kerta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kävin kans vielä tänään piipahtamassa, joskin osa laivoista oli jo ehtinyt lähteä kun nukuin taas niin pitkään. :D Eipä tuo värisavujuttu niin kummonen loppujen lopuks ollu, kun ois voinu aatella, eli et ihan hirveesti kyllä missannu.

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit