Halpaa rihkamaa

Olen taaa viime päivinä kärsinyt omituisesta olosta ja pahoinvoinnnista, jota voisi verrata alkavan vatsataudin oireisiin, joskin mun "vatsatautini" on ollut alkamassa jo toista kuukautta. En nyt ihan hirmusti viihdy koneella tän oloni kanssa, mutta sen verran kuitenkin, että olen ehtinyt lohtushoppailemaan. Meikäläinen kun ei nyt oikein pääse oikeisiin kauppoihin ja oon jäänyt kokonaan paitsi kaikista alennusmyynneistä, joten olen viettänyt yön pikkutunteja rakkaani ebayn parissa. Yleensä tutkiskelen vain heti ostettavia tuotteita, mutta nyt huusin nämä ihanaiset n. 20€:n yhteishintaan. Halvin taisi irrota alle eurolla. Voisihan sitä toki käyttää rahansa järkevämminkin, mutta lohtu se on laihakin lohtu ja tää harakka nyt vaan tykkää kaikesta kiiltävästä.


Tekis mieli ihan hirmusti kirjottaa paljon enemmän ja useemmin, mutta kaikki aiheet tuntuu niin turhanpäiväsiltä (tämä mukaan lukien). Turhauttavaa. Ensi viikko pelottaa... Olis psykiatrilla käyntiä, työhön perehdyttämistä ja sitten se isoin ja pelottavin juttu, eli leikkaus. Toivon mukaan palaudun sen jälkeen entiselleni.

Kommentit

 1. Anteeksi kun kyselen, eikä tietenkään ole todellakaan pakko vastata, mutta siis onko sulla vatsasyöpä? Vai liittyykö tuo kasvain joihinkin gynekologisiin juttuihin? Olet varmaan selittänyt jo monta kertaa, en vain jaksanut etsiä.

  Tsemppiä leikkaukseen tosi paljon ja onnea parantumiseen. Selviät aivan varmasti tästä kaikesta, olet vahva ihminen. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä turhaan pyytele anteeksi. :) Mulla on siis vatsassani arviolta n. 6 kilonen kasvain ja epäillään, että se on lähtösin munasarjasta, mutta siitä, tai kasvaimen hyvä/huonolaatuisuudesta ei valitettavasti ole sen tarkempaa tietoa ennen leikkausta. (Mikäli kiinnostaa niin kasvainta koskevia postauksia löytyy muuten tunnisteella "Sairaus ja sairastaminen")

   Kiitos kovasti tuestasi! ♥

   Poista
 2. Toivon onnea leikkaukseen.
  Ole vahva, iso halaus sinulle.
  Pikaisiin paranemisiin..

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit