"Hurja muodonmuutos"

Home sweet home! Kotiinpaluun kunniaksi saatte vähän masukuvia. Herkimpien kannattaa jättää tää postaus suosiolla väliin. Otsikosta huolimatta tämä ei ole mikään pikalaihduttajan opas, vaikkei moni varmaan panisikaan pahakseen, mikäli laihtuisi meikäläisen tavoin kuutisen kiloa muutamassa tunnissa.

Tältä masu näytti vielä reilu viikko sitten......tänä päivänä taas ollaan huomattavasti hoikemmassa kunnossa!Nyt mulla on joku hirvee tarve kiinteyttää toi jäljellä oleva... niin mikä? Nahkako? Istuessa tulee pari ylimäärästä lenkkimakkaraa, jotka haluisin veks. Tietysti innostun tästä nyt, kun kaikki rehkiminen on kiellettyä. Surkuhupaisaa. Melkein.

Kommentit

 1. Avattu neito, siisti viilto.
  Joko pystyt kulkemaan suorassa.
  Pikaiset paranemiset, isosta leikkauksesta,
  toivotaan että pysyykin poissa ylimääräiset kasvut.
  Hali.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käskettiin kävelemään suorassa alusta asti, mutta kyllä mä kieltämättä lievässä kumarassa kävelen välillä edelleen. Pelottaa että maha ratkeaa jos on täysin suorassa. :D Kiitos ja hali <3

   Poista
 2. Hui, eka kuva näytti ihan raskausmahalta! Onneksi kasvain saatiin pois ja säästyit mahdollisilta hoidoilta, ne vasta rankkoja ois olleetki :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän! Arvaa tuunko olee paniikissa jos joskus oikeesti oon raskaana... :s näinpä. Onni onnettomuudessa. :)

   Poista
 3. Ei ihme, että teit niitä raskaustestejä! Katselin äsken vasta sun juhannuspostausta,ihania kuvia, sun miehes on syötävän suloisen näköinen, ihanan sielukkaat silmät, paranemista sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vastaavasti raskaana ollessani tulen varmaan vaatimaan syöpätestejä.

   Mies vastasi kommenttiisi vain "aha...", mutta minä kiitän!

   Poista
 4. Toinen anonyymi on oikeassa, olette kaunis perhe, voi kun toipuisit hyvin ja saisit myös ne pään sisällä olevat asiat kuntoon, hyvä, että hauveli on hoidossa, nyt ei taitaisi susta olla ulkoiluttajaa ja varoen mentävä jatkossa. Kaikkea hyvää sulle toivon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kovasti! :) Eiköhän se aika paranna niin fyysiset, kuin henkisetkin haavat. Pääkin alkaa varmaan noin muutenkin toimimaan taas paremmin, kun ei tarvitse nukkua koko vuorokautta.

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit