Lääkärin logiikkaa

Sairaalaan pitää mennä heti, jos nousee kuume.
- Tarkkaile, ettei lämpö nouse samalla, kun vedät päivässä 3 kertaa kuumetta alentavaa 600mg buranaa ja 1g para-tabsia. Niin missä vaiheessa se kuume ehtii näkyä?

Sairaalaan pitää mennä heti, jos ilmenee sisäistä verenvuotoa.
- Sisäinen verenvuoto ilmenee mustana ulosteena. Samaan aikaan vedät rautatabletteja, jotka yllätys yllätys värjäävät ulosteen mustaksi. (Klexane myös lisää sisäisten verenvuotojen riskiä.) Vuodanko mä nyt vai en!?

Sairaalaan pitää mennä heti, jos ilmenee kovia menkkamaisia kipuja, tai pahanhajuista vuotoa.
- Mulla pitäis alkaa kohta menkat, mistä mä muka erotan mihin se kipu liittyy!?

Piikitä klexanea, käytä tukisukkia, venyttele jalkoja ja kävele mahdollisimman paljon välttääksesi veritulpan muodostumista.
- Voit kuitenkin jatkaa veritulpan riskiä lisäävien lääkkeidesi syöntiä ihan normaalisti. Pakko myös mainita, että mua kiinnostais kovasti mitenkä se edistää haavan paranemista, jos veri pidetään jatkuvasti ohuena..?

Älä missään tapauksessa jännitä vatsalihaksia.
- Kertokaa yksikin asia mitä voi tehdä käyttämättä vatsalihaksia? Tietääkö kukaan?


Kommentit

 1. Huomasin tuosta muuttuneesta statuksestasi, että olet näköjään mennyt kihloihin, onneksi olkoon! Että jotain kivaakin tapahtuu.

  VastaaPoista
 2. Hah. Itse kun abortoin kehitysvikaisen (jalat olivat surkastuneet) sikiön, niin lääkärin antamissa ohjeissa luki "Tule heti sairaalaan jos vuodon seassa on hyytymiä"... no mutta mulla niitä nyt sattuu olemaan ihan normaalin menkkaverenkin mukana ja olen luullut sitä normaaliksi.

  Jotain muitakin älyttömyyksiä siinä oli. "Soita naistentautipolille heti jos kivut yltyvät. Soittoaika klo 12-13" miten ihmeessä voin soittaa sinne klo 16 iltapäivällä kun kivut alkavat. :D

  Hyvä, että olet toipumaan päin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi ohjeistukset on kyllä aina yhtä kummallisia ja epäloogisia varsinkin noitten soittoaikojan kanssa! :D Soita vaan heti, mut ei kukaan sulle kyllä vastaa... että niin. Ja jos odotat seuraavaan päivän soittoaikaan niin sitten tulee huutoa, että MIKSET SÄ HETI SOITTANU!?

   :)

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit