Lauantai on herkkupäivä

Kaveri kävi eilen ruokkimassa ja käyttämässä mut apteekissa ja kaupassa. (Miten mä pärjäisinkään ilman noin ihania ystäviä! ♥) Oli aika hurjaa käydä välillä ulkona. Siellä oli vielä ihan kesäkin, vaikka joku väitti syksyn alkaneen jo elokuun ensimmäisenä. Oli aika nopea keikka, mutta ehdin mä silläkin reissulla jonkun flunssanpoikasen napata mukaani. Atsiu!

Valvon viime yönä taas kolmeen odotellessani miestä kotiin. Oon niin riippuvainen, etten osaa nukkua ilman sitä. Odotellessani järkkäsin myös mun vaatekaapin, mut ei kerrota kellekään. Joku vois vetää herneen nokkaansa siitä, että oon riehunu täällä itekseni. Uskaltauduin testaamaan myös mun farkkuja ja niin kiva kun olikin syyttää vatsaa siitä, ettei vaattet mahdu päälle, nyt oli pakko myöntää että vikaa on oltava jossain muuallakin. Mun perse on levinnyt. Tavatonta!

Tänään heräsin yhdeltätoista siihen, että ovikello soi. Tiesin, että miehekkeen porukat on tulossa vierailulle, mutta oletin, että M olis itse edes ollut paikalla. No eipä näkynyt, eikä kuulunut miestä ja kauheessa unenpöpperössä sitten ettimään jotain, mitä tahansa päälle pantavaa. Kylpytakki niskaan ja ovea avaamaan. Tervetuloa vaan!

Sillä aikaa, kun M:n veli kävi heittämässä pyöränsä kellariin mä sain puettua jotain oikeetakin vaatetta. No eipä mennyt kuin pari minuuttia, kun loputkin perheestä odottelee sisään pääsyä. Juoksutin M:n veljeä, koska enhän mä nyt saa rasittaa itseäni.

Sain ihania kukkia ja yllätys, yllätys lisää suklaata. (Mulla on vielä edellisetkin kolme levyä syömättä.) Lisäksi sain kasvonaamion ja öljyä, jonka pitäisi kuulemma vaalentaa arpia. Tähän mennessä oon sivellyt arpiini vain haavavoide Vetramilia - "sopii kaikille eläimille".

Nuo toivat mukanaan myös jättiläisviinereitä ja M toi kaupasta daimkeksejä, joita sitten vetelin tyytyväisenä, koska aamiainenhan on päivän tärkein ateria. Pyöräytti M joutessaan myös yhden sitruuna-marenkipiirakan, mutta sitä ei olla vielä ehditty korkata, koska ainakin mun vatsa on vielä ihan täynnä viineriä.

Mitäs teidän viikonloppuun?

Kommentit

 1. Oii, ihania juttuja, varsinkin nuo kukat on rakkautta <3

  ❤: http://kehvelijehnakas.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin olen ihan rakastunut noihin kukkiin. ♥

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit