Leikkaukseen valmistautuminenTää päivä on menny lähinnä huomista jännittäessä ja pakkaillessa. Oon maailman huonoin pakkaamaan varsinkin, jos ei ole varmaa tietoa siitä montako päivää tulen reissussa olemaan. Sairaalareissun jälkeen meen vielä pariksi päiväksi Espooseen, joten pitää ottaa sekin huomioon.

Sairaalakutsun ohjeistuksessa neuvottiin ottamaan mukaan vain kutsu, kelakortti, lääkkeet ja halutessaan omat hygieniavarusteet ja aamutossut. Aamutossut olis kieltämättä kivat, mutta löysin vaan toisen tohveleistani ja senkin vahingossa. Parvekkeelta. Mitä tekemistä tohvelilla on parvekkeella? Mulla on pieni aavistus siitä, että sen kaveri saattaa löytyä kellarista, mutten jaksa lähteä sitä sieltä penkomaan. Tohveleiden sijaan olen saanut pakattua kaikkea muuta vähintään yhtä "tärkeetä".

Tällä hetkellä pakattuna ovat seuraavat asiat:
On taas sellanen fiilis, että olen unohtanut jotakin olennaista. Mikäli joku keksii mitä se "jotakin" saattaisi olla, niin saa hihkaista! Muussa tapauksessa palaillaan leikkauksen jälkeen.
Kommentit

 1. Tsemppiä leikkaukseen! <3
  Ota joku rasva mitä saat laitettua ainakin käsiin, jos desin kanssa kuivahtaa! :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tattista! ♥ Jees! Muistin pakata mukaan myös hamppuvoidetta. ;)

   Poista
 2. Tsemppiä, hyvin se menee!
  Toivottavasti et joudu kovin pitkään olemaan sairaalassa. Ilmottele, kun jaksat seurustella/kaipaat seuraa!

  T. Nebe

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja toivotaan parasta ja pelätään pahinta, vai miten se oli... :p Näillä näkymin olelen osastolla 2-3 päivää, mikäli mitään ihmeellistä ei ilmaannu. :)

   Poista
 3. Lisää suklaata ja hyviä kirjoja, villasukat ja sit vielä suklaata! Tsemppiä leikkaukseen, hyvin se menee! Selviät siitä!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! Kirjoja ja suklaata oon saanu roppakaupalla, luulis riittävän koko sairaslomaks. :)

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit