Red dress


Neiti V kävi tänään leikkimässä mun hovikuvaajaa. Ei tällä postauksella siis mitään pointtia ole. Piti vaan ottaa vähän itsetunnon-kohotus-kuvia, koska "ton näkösenä se vaan pomppii täällä, vaikka on just leikattu!"


Tämä viimeinen kuva on tässä lähinnä edistämässä mun tukkakriisiä. En tiedä antaisinko nykyisen värin vain vaalentua entisestään, vai värjäisinkö taas tummaksi. Vaikeaa tämä elämä.

Kommentit

 1. Ihana väri tossa mekossa! Sopii sulle hyvin :)

  Nomi

  VastaaPoista
 2. Ihane mekko! Sopisko tumma tukka sulle paremmin? Vai taitaa olla samaa, niin upea olet! Sulla on Suomen paras blogi, uskallat heittäytyä täysillä, oot rohkee mummeli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kiitos! Joko mä oon mummeli iässä? ♥ :D Mä en kanssa tiedä! Nyt tuntuu, että tumma sopis paremmin, mutta sitten kun värjään haluun taas vaaleemman. Mikään ole hyvä. :D

   Poista
 3. Aivan ihana mekko! Mun mielestä tumma voisi sopia sulle paremmin :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ite oon siihen aivan rakastunu nyt kun se vihdoin mahtuu mun päälle! :D

   Poista
 4. tykkään tästä ulkoasusta tosi paljon!:)

  VastaaPoista
 5. Anonyymi pyytää anteeksi mummelo sanaa!On mun mielestä synonyymi upealle nuorelle naiselle, joka on sinut itsensä kanssa, uskaltaa laittaa itsensä likoon.

  VastaaPoista
 6. Kivan erilainen blogi :)

  revemodevie.blogspot.fi

  VastaaPoista
 7. Bannerisi on edelleen minun silmissä niin kaunis ja oikeasti, toi mekko on tosi upea! Itekkin käyttäsin vastaavaa punasta mekkoa, tulee ihan jenkkifiilis!

  xo xo

  VastaaPoista
 8. Rakastan sun blogin ulkoasua! tää on ihan täydellinen c: ja oot tosi kaunis!

  VastaaPoista
 9. Oon käynyt täällä blogissa monta kertaa ja ihaillut kun oon niin kaunis, mutta yllätyin näistä kuvista paljon. Oot vielä tuhannesti kauniimpi kuin kuvittelin, noi hiukset on upeet ja sun kasvot on jotenkin niin kovin kauniit :3 oon kade. Ja toi mekko sopii niiiin hyvin!

  http://cowswings.blogspot.fi

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit