Testissä Fazer Crisp Pita Bread

Osallistuin Hopottajien kautta Fazer Crisp Pita Bread - kampanjaan. Ai mitä oli? No minäpä kerron!
Fazer Crisp Pita Bread -pitaleipälastut ovat rapean herkullinen uutuus aikuiseen makuun. Lastuissa on jopa 40 % vähemmän rasvaa, kuin tavallisissa perunalastuissa, sillä ne on paistettu rapeiksi auringonkukkaöljyssä uppopaistamisen sijaan.

Pitaleipälastut ovat täydellisen makuinen ja kokoinen tuote pieneen naposteluun, illanistujaisiin, lomamatkalle, tai välipalaksi. Lastut voi nauttia sellaisinaan, mutta ne maistuvat myös esimerkiksi raikkaan kermaviilidipin, guacamolen, tai salsan kanssa.

Valittavana on kolme makua. Pohjimmiltaanhan nuo maistuvat kaikki toki samalta, eli lähinnä mauttomalta ja kuivatulta vehnäleivältä. No ihanko tosissaan? Miltähän muulta paistetun vehnäleivän voi odottaa maistuvan. Torvi... Mausteissa siis maun salaisuus ja kolme makuvaihtoehtoa tulevat tässä: Sourcream & Ruohosipuli, Merisuola & Mustapippuri, sekä mausteisen kipakka Chili.

Mikäli olet tulisen ruoan ja mausteiden ystävä kokeile näitä. Mikäli et, poltat todennäköisesti ensin kielesi, kuten allekirjoittanut. Näiden kaveriksi voisikin sopia esimerksi jonkinlainen kurkku-jogurttikastike tulisuutta lieventämään. Hyviä ovat, mutta ei näitä tosiaan montaa pysty kerralla syömään.

Ajattelin ensin, että nää olis mun lemppareita, mutta kuten tavallista olin väärässä. Ruohosipulia on minun makuuni liikaa. (Liikaa = sitä ylipäätään on siinä.) Maistuu alkukesältä, vähän niin kuin uudet perunat ja tilli, muttei kuitenkaan. Näitä voisi melkein syödä nälkäänsä. Siis mikäli niissä ei olis niin paljon ruohosipulia.On myönnettävä, että pelkäsin inhoavani näitä, mutta lopulta juuri tämä makuyhdistelmä osoittautuikin mun lemppariksi. Mustapippuria on valitettavasti sen verran reippaasti, ettei merisuola erotu juuri ollenkaan, joka on melko harmillista.

Yhteenvetona mainittakoot, ettei näitä turhaan suositella aikuiseen makuun. En laske itseäni aikuiseksi, varsinkaan makutottumusteni suhteen, joten ei mikään ihmekkään, etten näistä niin kovasti innostunut. Maistuvat mielestäni lähinnä maustetuilta, kuivuneilta leiviltä. Vähän niin kuin korppuja, mutta suolaisessa muodossa. Jätän nämä herkut toistaiseksi terveysintoilijoille ja nautin vastakin tavallisista perunalastuista, tai voileivistä tilanteen mukaan. Mikäli joku lukijoista kuitenkin kiinnostui, kyseisiä pitaleipälastuja löytyy kauppojen näkkäri-, tai sipsiosastolta.

Fazer Crisp Pita Bread - kampanjasivuille pääset tästä.

Kommentit

 1. Itse tykkäsin siitä missä oli ruohosipulia, kuten taisitkin huomata. :) Ei ollut liikaa ainakaa minusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei voinu olla huomaamatta, kun ahmit melkein kaikki! :D

   Poista
 2. Ostin kanssa kerran tota ruohosipulia, no, söihän sitä, mutta ei ollut mikään extra- herkku.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oikein muutenkaan ymmärrä noiden pointteja. Jos on nälkä niin tekee sen voileivän ja jos haluu herkkuja niin sit ostaa niitä sipsejä.. mutta kai jonkun sitten tekee mieli vetää pitaleipälastuja. Makunsa kullakin.

   Poista
 3. Muuten, oletko ajatellut työpaikkaa jostakin, missä saisit tätä kirjoittamisen taitoa käyttää, kirjoitat tosi hyvin, ihan odottaa näitä sun blogeja, ihan sama vaikka kirjoitat sipseistä, niin on kiva lukea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisihan se unelmien täyttymys, jos saisi kirjoittaa työkseen! Helpommin kuitenkin sanottu, kuin tehty, vaikka toisaalta eihän sitä voi mitään saavuttaa, jos ei edes yritä. Kiitos kovasti! :)

   Poista
 4. Arvostelua:

  Tosi kiva blogi sulla ja tykkään huumorintäyteisistä teksteistä. Kuvia on sopivasti ja osaat muokata kaiken oman näköiseksi. Tosi kiva ulkoasu:) Ei pässimpi!

  http://lihavapupu.blogspot.com

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit