Tuliaisia Turkista!

Ihanainen Jaana kävi piristämässä mua eilen. Suoraan sanottuna se tuli syömään mun pitaleipälastut, mutta toi se myös mukanaan ihania tuliaisia!

Ensteks mahtavin, ihanin (ja feikein) juttu on tietysti "Valentino Garavanin" laukku.


Laukku ei tosin sinällään ollut yllätys, sillä olin antanut vartavasten rahaa laukun ostoa varten, joskin annoin ystävälleni vapaat kädet valita millaista veskaa tulisin mukanani täst edes töissä kantamaan.

Laukun lisäksi sain myös todellisia ylläreitä, jotka osoittautuivat topeiksi. Vaaleankeltainen, söpön tyttömäinen perhostoppi on sen verran pitkä, että voinen käyttää sitä vaikka mekkona pahimman ikäkriisin iskiessä. Harmi, että kesä on jo melkein ohi ja toppi rukka joutuu luultavimmin kaapin perälle odottelemaan seuraavaa kevättä. (Tai sitten vaan hillun siinä osan sairaslomasta.)

Mulla olis hirveä halu käydä koko vaatekaappi lävitse ja karsia sieltä pois kaikki turha, mutta enhän mä voi sitäkään tehdä, kun hengästyn jo pukemisesta, saati, että pitäis vuoronperään pukea ja riisua kokonainen vaatekaapillinen. Ajatuksestakin tuli hiki.Kommentit

 1. Upee toi banneri ja ihana laukku! Muutenkin kivan oloinen blogi sulla :)

  http://metenblogi.blogspot.fi/
  Käythän kurkkaamassa ja jätäthän jälkes vaikka kommentoimalla? :)

  VastaaPoista
 2. Ihanan persoonallinen blogi! :)

  http://www.weerabettina.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit