Kuukauden asu ja muita sairaskertomuksia

Tänään starttasi sairasloman viimeinen päivä. Neljä viikkoa hurahti yllättävän nopeasti, vaikka tekemistä olikin melko vähän. Miten sitten olen nukkumisen lisäksi saanut aikani kulumaan? Tässä pieni kooste siitä.

Suurimman osan kuukaudesta olen hillunut verkkareissa ja bandeau-topissa, koska haava on tarvinnut parantuakseen paljon ilmakylpyjä. Tai no jos ihan totta puhutaan, oikeasti olen suurimman osan ajasta hillunut melkeinpä alasti, koska mulla on ollut niin h****tin kuuma ja hikoillut kuin sika 24/7! Johtuu kuulemma hormooneista, jotka on leikkauksen jäljiltä ihan sekasin.Sairasloman alussa napsin hirmusti särkylääkkeitä ja jouduin päivittäin piikitettäväksi.


Alussa en voinut kuin maata paikoillani, joten katselin kamalasti leffoja. (Tarzanin kahdesti, koska se on niin hyvä!)


Yritin tappaa aikaa myös katsomalla Housea, mutta ne loppuivat kesken.


Sitten yritin lukea kirjoja, mutta ainoa, jonka oikeasti sain luettua oli Härkösen kolumnikokoelma. Sen minä ahmin kokonaisena siltä istumalta.


Innostuin myös maalaamaan, mutta kuten tavallista innostus loppui lyhyeen ja taulu on odotellut viimeistelyä noin viikon verran. Pitää varmaan siivota se kohta jonnekin kaapin perälle odottamaan motivaatiota.


Muuten olenkin sitten lähinnä syönyt suklaata, syönyt suklaata ja syönyt suklaata... ja vakuuttunut siitä, ettei nää lopu ikinä!


Mitenkäs muut ovat sairaslomalla ollessaan saaneet aikaa tapettua?

Kommentit

 1. Väsymystäsi ajatellen, testaapa yksi viikko ilman karkkia tai mitään muuta limppaa ja herkkua. Tulet yllättymään, kun elimistön ei tarvitse taistella noita sokerihyökkäyksiä vastaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon välillä pitäny karkkipäivää kerran viikossa ja sillä ei ainakaan ole ollut mitään merkitystä mihinkään, mutta ehkä mä jossain vaiheessa testailen tota koko viikkoa. :)

   Poista
 2. Kannattaa kokeilla! Mutta huom. jätä myös tosiaan limu pois, ja se syömättä jäänyt sokeri pitää myöskin korvata jollain OIKEALLA kotiruualla! ;)

  VastaaPoista
 3. Toi karkkimäärä näyttää pahalta! Huh, huh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No älä! Mulla menee varmaan vuosi, että saan kaikki syötyä. Jotenkin ei oo hetkeen tehnyt mieli suklaata...

   Poista
 4. Paljon voimia sinulle.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit