Liituraita lienee päivän sana

Siis apua, mulla ei ole yhtään vaatteita! Eipä. Nappasin kaapista kolme eri vaatekappaletta ja onnistuin luomaan kolme tyyliltään samankaltaista, mutta silti erilaista vaatekokonaisuutta. Viimeisimmässä kehtasin mennä eilen jopa töihin.


"Mitäs sulla on viikonloppusuunnitelmissa? Ai niin, töitä!"

Kyllä, luitte oikein. Meikäläinen on tehnyt taas vaihteeksi ylitöitä. Ei varmaan kannattaisi, kun muutenkin tyrkytetään saikkua, mutta silloin pitää takoa, kun rauta on kuumaa! Sitä paitsi töitä on jäljellä enää kuukausi, joten jaksaa, jaksaa!

Tää viikko on ollu kyllä ihan hirvee! Ensin tiistaina turhanpäiväinen lääkärikäynti, sitten mies aiheutti mulle huolta, paniikkikohtauksia ja unettoman yön nukahtamalla ke-to yönä kaverinsa sohvalle, koira sairasteli ja oksenteli to-pe yön ja vähän aamustakin, pe mulla oli töitten jälkeen vielä terapiaa ja eilen tosiaan vielä töitä. Oon vähän rättipoikki. Vapaa-aikaa ei tällä viikolla ole siis juurikaan ollut, mutta sen verran kuitenkin, että ehdittiin eilen pelata miehen kanssa vähän Zombies!!! lautapeliä. Voitin, vaikka lähinnä vaan juoksin zombeja karkuun ympäri pelilautaa, vaikka niitä olis vissiin pitäny ampua. Illalliseksi nautin kanaa, riisiä ja Professori Uuno D.G. Turhapuroa, jonka jälkeen tuntuikin sopivalta painella pehkuihin.Tänään oonki sit vaan ollunna ja syöny sipsejä, löhönny sohvalla ja katellu netistä ja nauhalta ohjelmia, joita en oo viikolla ennättänyt katsomaan. Huomenna pitäis sitten taas alottaa koko rumba alusta...

Kommentit

 1. Ompas ovelia asuja! Viimeinen on ehdottomasti paras :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Viimeinen on ehdottomasti myös mukavin pitää. :D

   Poista
 2. Hieno tää sun blogin ulkoasu ja banneri! Muutenkin oikein kiva blogi :)

  http://metenblogi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Itsekin tykkäsin viimeisimmästä asusta asusta

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit