Minä selvisin! A.k.a eka työpäivä

Jotain mussutusta ekasta työpäivästä...
..ja joo toi hellyyden- ja läheisyydenkipeä koira auttaa hirmusti ton vatsakivun kans.

Ps. Kyttäilen teidän mielipiteitä ja teen postauksia usein niidenkin mukaan, joten noita "Tätä lisää!" "Tylsä" yms. toimintoja saa tosiaan klikkailla ja postaustoiveitakin esittää!

Kommentit

 1. Voi, mikä muru tuo koira on!

  VastaaPoista
 2. Kyllä olet sitkeä sissi! Mutta ei ole häpeä, jos et jaksa, oli tuo sun leikkaus iso operaatio, ihanan hienossa kunnossa tuon koiruliinin turkki, upea blogi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mulla vaan on paha tapa täydellisyyden tavoitteluun ja soimaan itseäni kaikesta mikä jää tekemättä, tai menee "pieleen". Ja pelkästään masennuskin aiheuttaa yksinään sen, että on veto poissa, joten leikkauksesta toipuminen ei tosiaan auta hirmusti asiaa. Koirulin turkki on tosiaan muuten hyvässä kunnossa, mutta jostain syystä sen häntä on ihan onneton rimpula! :D Kiitos vielä kehuista!

   Poista
 3. Ihana kultamussukka tuo koira, mikä sylivauveli! jAKSAMISTA SULLE TÖIHIN!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hän on kyllä ihan hirveä sylivauva, aina pitää olla tunkemassa syliin, kun ite johonkin istahtaa! Kiitos! ♥

   Poista
 4. Ihana blogi!Olet tosi hyvä kuvaamaan, vaatii rohkeutta nää videopätkät, Koira tais vähän ujostella kiemurteli siihen malliin, hieno pätkä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! Iskee kyllä ihan hirveä ujopiimä päälle, kun alkaa kuvaamaan, mutta ehkä tuo vielä joskus luonnistuu kunnolla. :D Koira tais nähdä pihalla jotain jännää. :)

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit