Zombi, zombimpi, zombein, minä

Minulla on ongelma. Vuorokaudessani on ihan liian vähän tunteja. Mainitsin aikaisemmin, että olen yrittänyt korjata unirytmiäni. Aikaisin herääminen onnistuu kyllä, mutta vain siinä tapauksessa, että olen saanut nukkua 12 tuntia. Toki saan itseni sängystä ylös väkipakolla 8:n tunnin unillakin, mutta sitten olen koko päivän ihan tööt, enkä pysty keskittymään mihinkään.

Ei minua muuten haittaisi nukkua puolta vuorokaudesta, mutta kun aika panee vastaan. Bussi töihin lähtee klo: 6.55, joten minun on ehdottamasti herättävä viimeistään kuudelta. Kotona olen aikaisintaan viiden pintaan, mikäli käyn kaupassa, kello tulee jo lähemmäs kuutta. Näin ollen minulla olisi noin tunti aikaa lenkittää koira, syödä, käydä suihkussa ja lenkittää ja ruokkia koira ennen kuin pitäisi mennä nukkumaan, jotta jaksaisin herätä aamulla ajoissa. Toki mulla on sitten vielä siihen päälle kaks kertaa viikossa terapiaa, toinen aika vasta 18.30, jolloin olen kivasti kotona vasta ysin pintaan.

Harmi, ettei ihminen voi nukkua varastoon. Muuten nukkuisin kaikki viikonloput ja olisin viikolla pirteä. Se olisi kätevää. Todellisuudessa tulen nukkumaan kaikki viikonloput, olematta yhtään sen pirteämpi. Repikää siitä huumoria.

Enitenhän mua tässä huolestuttaa se, että musta tulee keskittymiskyvytön zombi, eikä sellasena voi tehdä töitä, koska silloin sattuu turhan helposti virheitä. Sitten soimaan itseäni kaikista pikku virheistä, mutten pysty antamaan periksikään, koska eihän sitä vo jäädä saikulle vaan siksi, että vähän väsyttää. Sisulla se nyt vaan on kyettävä saatana. Himputti, kun en juo edes kahvia, tai energiajuomia. Saisko piristystä jostain purkista? 

Kommentit

 1. Ei kai mitään haittaa olisi jostain berocca kuurista,olen itse silloin tällöin ottanut aamuisin ja vähän pirteämmältä tuntuu!

  VastaaPoista
 2. Montako tuntia sun koiras pidättelee tarpeitaan päivän/yön aikana?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. About 8-9tuntia. Meitä on täällä kaks sitä ulkoiluttamassa. ;)

   Poista
 3. Onkohan sulta missää vaiheessa tarkistettu esim. kilpirauhasarvoja tai ihan hemoglobiinia? Toki kaikenlainen stressi ja psyykkinen kuormitus väsyttää ja unentarve lisääntyy, mutta nuokin voisi olla yksi vaihtoehto? Mulla on kilppariarvot ihan siellä normaalin alarajoissa, hemoglobiini sitten jo alle viitearvojen ja voi pojat kun voisin nukkua! Viikonloppuisin saatan nukkua 21 - 16 ihan ilman minkäänlaisia ongelmia. Rautalääkkeet (no joo, masennuslääkkeet myös) helpottaneet oloa mielettömästi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Molemmat arvot ja ties mitä muita on tarkastettu moneen otteeseen, mutta kaikki näyttää ihan ihanne lukemia! Sehän tässä ihmetyttääkin, että miten voi olla näin väsynyt ja jos jotakin vaivaa, kun kaikki on muka kunnossa! Hemoglobiini oli toki leikkauksen jäljiltä vähän alhanen, mutta siihenkin sain sitten sen rautalääkekuurin. Huimaus loppui, väsymys jäi.

   Poista
 4. Illalla kannattaa laittaa kaikki tavarat ja vaatteet valmiiksi ja jotain on syötävä aamulla, ettei sokeriarvot heittele, mitä vähemmällä tabuilla nukkuu, sen parempi, huonostikin nukuttu lääkkeeetön yö on parempi, kuin isotabunen yö. Ilta kannattaa rauhoittaa; ei nettiä paria tuntia ennen,syöminenkin väsyttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oon laittanutkin, koska aamusin sitä heräämistä tosiaan venytän niin pitkälle, kun pystyn. Sit vaan nopeesti vaatteet niskaan, aamupalaa siinä samalla ja kiireellä bussiin... Mitään nettiä, tai telkkua en ehdi edes iltasin käyttää, kun tosiaan aika on niin kortilla, hyvä että syödä ehtii ennen kuin pitäis taas olla nukkumassa. Puuh!

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit