Lahjalista Joulupukille!

Minulta kysyttiin ensimmäisen kerran elokuussa mitä haluan synttärilahjaksi. En osannut vastata, joten kysyttiin mitä haluan joululahjaksi. Ei kukaan kysy sellaista elokuussa. Sellaisena hellepäivänä, kun vielä hikoiltiin ohuimmassa kesämekossa. En tiennyt mitä halusin syödä lounaaksi, miten ihmeessä voisin tietää mitä haluan lahjaksi? Tässä kuussa asiaa kysyttiin uudestaan ja kun sisko uhkasi antaa lahjaksi Ikean kuitteja, ellen itse keksisi jotakin, jotakin oli todella keksittävä ja pian!

On kamalan vaikeaa pysähtyä miettimään, mitä sitä oikein haluaisi, tai tarvitsisi. Siinä vaiheessa, kun jotakin oikeasti tarvitsee se kyllä käy mielessä, mutta unohtuu sitten samantien. Lapsena oli paljon helpompaa! Sen kun otti lelulehden ja ympyröi sieltä, että mä haluan ton, ton ja ton! (Eli tyyliin kaikki muut paitsi poikien lelut. Sisko tais haluta nekin.)

♥ No mutta, ihan oikeestihan mä tartten ruokalautasia, koska edelliset lensi roskiin penten säröjen tähden. Olisivat kelvanneet minulle, muttei miehelle. Jälkkärilautaset on muuten vaan mystisesti kadonneet, joten ei sellasetkaan pahitteeks olis.

♥ Nukkamatto keittiöön olis kans varsin tarpeellinen, koska varpaat paleltuu. Koira väänsi tortut edelliselle, joten se joutui sinne mistä löytyikin: roskikseen. Oikeestaan kun tälle mattolinjalle nyt lähdettiin niin joku kapee ja pikkasempi matto vois olla kiva myös makkarissa.

♥ Sähköhammasharja ois kans jees. Oon halunnu tarvinnu sellasta jo pitkään!


En sit keksiny muistanut tähän hätään mitään muuta mitä oikeesti tarttisin, joten keräsin sit juttuja tyyliin tälläsen mä oon aaaaina halunnu!

Täytettävä parfyymi/hajuvesipullo pumpulla. Pumppu on tärkee! Ihan vaan koska sellaset on paaljon nädempiä, kuin normi hajustepullot.

♥ Cacharel Amor Amor hajuvesi. Mun ensimmäinen hajuvesi ihastukseni. Ehdoton luottotuote iltarientoihin.

♥ Valkoista akryylimaalia koska se loppuu aina kesken. Aina.

♥ Kamerarompetta, eli jalusta ja kaukolaukaisin. Helpottais kummasti, kun ei tarttis viritellä kameraa tuolejen varaan ja juosta ees taas.

♥ Disneyn klassikoita blu-rayna. Tarkemmin sanottuna klassikot 1, 3, 14, 17, 18, 20, 22, 23, 26, 27, 29, 34, 35, 37, 38, 39, 41-49. Disney Pixar Urhea olis kans kiva.

♥ Herstyler kiharrin olis kans toivelistalla, koska sillä saa kuulemma kikkuroita, jotka kestää seuraavaankin päivään, vaikkei käyttäis mitään muotoilutuotteita!Toki ois kiva jos joku esim. tarjoutuis maksaa mun laskut, tai jotain...

Kommentit

 1. Voi, herranlettas, elät jotain lapsuuden unelmaa joulusta! oletko nykyisessä parisuhteessa luonut jouluperinteitä, et varmaan, miten parisuhteessa elävät viettävät erillään joulun, OISKO sun aika alkaa viettää oman perheen kanssa joulu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen nyt lievästi sanottuna ymmälläni. Mun tietääkseni tässä postauksessa ei missään kohtaa mainita missä aion jouluni viettää. Enkä itseasiassa ole koko asiaa vielä edes miettinyt, mut hienoo jos sä tiedät paremmin missä ja kenen kanssa joulua vietän, koska mulla ei itelläni ole asiasta aavistustakaan! : D

   Poista
 2. Varmaan tuo Tintti sanoo, että perhe on Suvelassa, jos kihloissa ollaan, niin perhe on
  jasu, M ja Tintti. Kuka kihloissa oleva menee yksin lapsuuden kotiin jouluksi, huh, huh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riippuu ihan mistä puhutaan. Mulle on perhettä niin M ja Jasu, kuin sisko ja vanhemmatkin. :) Kuka kihloissa oleva haluaa jäädä jouluna yksin kotiin kun mies on töissä? Huh huh! En minä ainakaan ;)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Hyvä! Mä en ajatellu ikinä kasvaa aikuiseksi. ;)

   Poista
 4. Kaikesta näkee, että olet taas menossa jouluksi sinne hirviö vanhemmille ja annat taas kaikki anteeksi, kun joulu on, sulla on oma perhe jaa joulu sen kanssa! Jaa se Jasun ja miehesi kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitäkö ei voi jakaa kaikkien kanssa? Mies ei vietä joulua ja on todennäköisesti töissä. Mä haluan viettää jouluni paikassa jossa on läheisiä ihmisiä, joulukuusi, riisipuuroa ja pipareita! :)

   Poista
 5. Tintti saa viettää omaa jouluaan niikuin haluaa.. Normaalisti parisuhteessa elävät ihmiset, menee molemmat ensiksi toisen vanhemmille ja sen jälkeen taas toisen vanhemmille yhdessä. Mutta kaikki viettävät joulunsa niin kuin haluaa, ja siihen ei voi kukaa muu vaikuttaa taas! Tintti on ihana, rakas ja tää sen blogi on mahtava. Miksi luette tätä, jos tämä on teidän mielestä lapsellinen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3

   Nimenomaan! Meilläkin ollut tapana että eka käydään toisen porukoilla ja sit toisen. Paitsi sillonku mies on töissä ja mä oon kipeenä, kuten yleensä jouluisin olen : DD

   Poista
 6. Kaiketi sitä nyt ihmiset saa viettää joulua juuri niinkuin itsestä hyvältä tuntuu oli sitten kihloissa eli ei. Kyllä minäkin olen viettänyt joulua erikseen avopuolisoni kanssa enkä näe siinä mitään erikoista. Olosuhteet ovat joskus sellaisia, että näinkin joutuu toimimaan. Ja vaikka olen elänyt avoliitossa jo useamman vuoden pidän silti myös vanhempiani ja sisaruksiani perheeseeni kuuluvina. Mitä he sitten olisivat? On myös aika erikoista kutsua toisen ihmisen vanhempia hirviöiksi, vaikka ei heitä edes tunne. Älä Tintti välitä noista muutamista marisijoista he ovat kuitenkin vähemmistössä meissä lukijoissa <3 -peach-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juurikin näin! :) En välitä en. Ihmettelen vaan. :D

   Poista
 7. Kivoja kuvia! :) Mulla blogissa kuvia Ranskasta kun oltiin siellä, käy kurkkaamassa!

  Terkuin: www.hennanblogii.blogspot.com

  VastaaPoista
 8. Vähän vaikuttaa, että tuo tyyppi ei olekaan sulle anonyymi, joku haluaa sun lähellä nyt vähän kiusata, ei kukaan tuntematon noita törkeyksiä sanoisi, hieno blogi, yritä nousta noiden yli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän tuntuu kanssa. Niitä käy täällä aina välillä, kun eivät uskalla sanoa mielipiteitään päin pläsiä. :D

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit