Pikakuulumiset

En ole taas vaihteeksi ehtinyt paljon kirjoittelemaan. Tai ehkä olisin ehtinytkin, mutta pää on niin jumissa, ettei ajatus oikein kulje. Töks. Töks. Töks. Tässä nyt kuitenkin lyhyesti vähän kuulumisia.

Terapiassa on viime kerroilla täytetty Steinbergin depersonalisaatiokysely ja  SDQ-20, joten hirmusti ei niiltäkään reissuilta ole kerrottavaa ainakaan tässä vaiheessa. Terapeutti sanoi käyvänsä läpi meikäläisen vastauksia, joten palaillaan asiaan varmaan perjantaina, jolloin mulla onkin aika vasta puoli seitsemältä.

Töitä olis jäljellä enää ruhtinaalliset kaksi päivää, jonka takia olin sitten töissä viime lauantainakin. Jeps. Meikäläinen ei ikinä opi. Suusta pääsi "tottakai voin tulla", ennen kuin kysymystä oli ehditty esittämään edes loppuun. Lauantaina menin töitten jälkeen vielä käväsemään Suvelassa tekemässä muita hommia, nimittäin piirtelemässä Herra S:n tulevaa tatskaa. Mua niin harmittaa, ettei omalla koneella ole illustratoria, kun pääsee niin hirmu harvoin raapustamaan vektorigrafiikkaa.


Ehkä olennaisin mainitsemisen arvoinen asia lienee kuitenkin se, että oon päättäny lopettaa essitalopraamin. Kyllä, ihan ominpäin. Joitakin se saattaa vähän ihmetyttää, tai kauhistuttaa, tai herättää vaikka ja mitä muita tunteita, mutta kun lääkäriä ei kiinnosta, niin ei väkisin. Juttelin nimittäin muiden essitalopraamia syöneiden kanssa ja tulin siihen tulokseen, että väsymykseni saattaa johtua ainakin osittain myös kyseisistä lääkkeistä. Useasta saman lääkityksen omaavista oli tullut täysiä sohvaperunoita. Essitalopraamilla ei mitään muita vaikutuksia ole muhun ollutkaan, enkä halua syödä mitään nappeja turhaan. Parin päivän, vai pitäisikö sanoa yön jälkeen lopetan myös tenoxin ja parin viikon päästä loppuu myös e-pilsut. Mikäli psykiatri ei suostu testamaan muuta lääkitystä essitalopraamin tilalle, niin sitten elelen täysin lääkkeettömästi vitamiinien voimalla. Saa nähdä mitä siitä seuraa.

Kommentit

 1. Miksi e-pilsut? Mitä tilalle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 1. Pelkään veritulppaa, kun sitä kuitenkin suvussa on 2. Ne kuivattaa niin että oon kun Saharan autiomaa. Ihonvaan hilseilee. 3 Tota merkkiä ei vissiin muutenkaan sais syödä vuotta pidempään 4. Vaikuttaa mielialaan. Alotin ne alunperinkin vaan lievän aknen takia, mut ehkä keksin sen hoitamiseen jotain vähemmän riskialtista. :p Ehkäisyn kannalta tilalle ei tule toistaiseksi mitään, kun ei mulla ole mitään halujakaan ollut moneen kuukauteen.

   Poista
 2. Minkä merkkisiä e-pillereitä oot syöny? Mihi oot vaihtamassa? Mä söin ennen yazzia, mutta vaihoin sen renkaaseen ja on nyt ollu pari kuukautta käytössä ja oon tykänny, mitä nyt pienet menkkakivut on tullu takas. Osasyynä vaihtoon oli ne jutut niistä kuolemista yms, mutta suurin syy oli yksinkertaisesti se etten muista syyä niitä :D Ei auttanu, vaikka niitä otettiin ilman taukoa (lumepillerit), ei vaan saanu sopimaan sitä rutiiniin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Diane novaa oon syöny. En mäkään muista syödä niitä. Naama ei onneks pahastu jos unohtaa pari kertaa viikossa napsia. : D En tosiaan vielä tiedä mihin vaihdan vai oonko vaan ilman, kun ei toisaalta oo hirmusti ollu viime aikoina tarvetta...

   Poista
  2. Vauva, joka sikisi pyhästä hengestä vai? :D

   Poista
 3. Nuo masennuslääkkeet aiheuttavat haluttomuutta, siksi monet lopettavat.

  VastaaPoista
 4. Pienenä vinkkinä, että jos olet syönyt pitkään essitalopraamia, sitä ei kannata lopettaa suoraan seinään vaan ajaa alas hitaammin, esimerkiksi ensin puolittaa annos viikoksi tai pariksi, sitten puolittaa se ja lopulta lopettaa kokonaan. Lopettamisesta voi seurata ikäviä vieroitusoireita (mm. sähköiskun kaltaiset tunteet päässä), ja tuolla tavalla ne saa minimoitua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lopetin sen jo kerran ihan seinään, kun en vain yksinkertaisesti muistanut syödä niitä. Sillon ei tullut viekkareita, eikä ole toistaiseksi tullut nytkään. Venla kyllä antoi aikoinaan kuulla itsestään jo saman päivän aikana, jos sen jätti ottamatta.

   Poista

 5. jos vaan pärjää, niin lääkkeetön elämä on aina laadukkaampaa. Lyhemmät unet ilman pillereitä parempi, kuin aamupöppelöt! Onnea yritykselle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Vähän on sellanen fiilinki, että jotain piristävää tarttis, mutta kun ei toimivaa lääkettä tunnu löytyvän. Et sinällään oon kyllä mieluumin ilman, kun popsin mitään turhaan. Noista unettavista ei onneks aamupöppelöitä oo tullut, että sinällään ne on kuitenkin olleet ihan toimivia, mutta kun työt loppuu niin ei tosiaan ole enää väliksi paljonko nukkuu ja mihin aikaan päivästä niin jätän nekin sitten pois. Töitten ajan ne on pakolliset, koska stressaan muuten kaikki yöt läpeensä niin etten nuku tuntiakaan, vaikka oisin kuinka kuoleman väsynyt. :/

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit