Syksyisiä valokarnevaaleja ja Pariisin kevättäEilen suuntasin Linnanmäen valokarnevaaleihin kera kameran ja kuvausvinkkien. Säädinpä asetuksia mihin suuntaan tahansa, aina jokin oli pielessä. Liikaa kohinaa, alivaloittunut, ylivaloittunut, tärähtänyt... you name it. Varmaan ne säädöt olisi saanut kohdalleen jos omistaisi yhtään enempää kärsivällisyyttä, mutta kun pitää olla vähän tämmönen mulle kaikki heti nyt luonne, niin ei oikein pelitä.

Tunnelma oli kuitenkin mainio, väriloisto upeaa ja ilmakin oli suhteellisen lämmin. (Kuvat aukeavat isommiksi niitä klikkaamalla.)

   Ihanan ja kauniin valoloiston lisänä ja illan kruunaajana esiintyi Pariisin Kevät. Tällaisen hukkapätkän pitäisi muistaa laittaa keikoille kunnon platformit. Lyhyyttäni kuvaa varmaan hyvin se, etten nähnyt väkijoukon keskellä seisoessani suoraan sanottuna yhtään mitään ja korotimpa käsiäni kuinka korkealle tahansa, kuvien alareunassa killuu silti kanssa katsojien takaraivoja, mutta mitäpä noista.

Kaikenkaikkiaan ilta oli oikein mukava ja ulkona oleilu oli oikein mukavaa vaihtelua sohvanpohjalla makoiluun, vaikka kyllä me ehdittiin sitäkin harrastaa. Saisin siskolta kyydin kotiin ja se jäi miehensä kanssa kattelemaan vielä School of Rock pätkän ennen kuin painelin koirulin kanssa yöpuulle. 

Tänään ollaanki sitten vaan rötvätty.Kommentit

Suositut tekstit