Vaareilua

Eilen oli ohjelmassa vaarin synttärikekkerit. Karpalolonkeroa ja boolia. En ole juonut sitten juhannuksen ja boolin lisäksi päähän kilahti ihan järjetön hedari. Muiden mielestä olisin toki oikein hyvin voinut ottaa vähän lisääkin, onhan mulla sentään lapsivapaata. (Koira lähti viikoksi mökille.)

Koko päivän oli vähän sellanen fiilinki, että olis pitänyt jäädä vaan sänkyyn ja meninkin nukkumaan ennen yhdeksää illalla ja heräsin ensimmäistä kertaa kymmenen aikoihin aamulla. Pari tuntia jaksoin olla valveilla ja nauttia vähän aamupalaa, ennen kuin sänky kutsui taas. Lopulta sain itseni ylös puoli neljältä. Ruokaa, leffaa, Gossip Girliä ja viimeistään seitsemältä takaisin petiin, notta jaksaa huomenna mennä taas töihin. Toivottavasti tää päänsärky hellittää siihen mennessä. Nyt pitää vaan toivoa, ettei kuume nouse vielä puoleentoista viikkoon.

Sovittiin me jo, notta mennään vaarille porukalla pikkujouluilemaan. Toivottavasti oon viimeistään siinä vaiheessa vähän enemmän elossa. Räkäpää kiittää ja kuittaa!

Ps. Papparaiselle annoin lahjaksi musteella maalaamani omakuvan hänestä itsestään.Kommentit

Suositut tekstit