Synttäripostaus part 2


Porukat pistäytyivät eilen synttärikaffella ja toivat mukanaan kasan herkkuja kokonaiselle armeijalle. Tarkemmin sanottuna siis kaksi pakettia suklaalehtiä, pari pussillista korvapuusteja, rasiallisen Suomi suklaata ja pari kappaletta unelmakääretorttuja.


Toki meillä oli tarjolla myös M:n tekemää kakkua, josta se yritti veistellä pahiten palaneen kerroksen irti ja pelastaa tilanteen strömssimäisesti suklaakuorrutuksella. Ei mikään varsinainen taidonnäyte, kun vertaa edellisviikonlopun miesvieraille  tarjottuun pekonisuklaakakkuun. Kyllä! Luitte oikein, siinä oli pekonia.

Isukki oli käynyt kolmessa eri mestassa metsästämässä mulle lahjaksi parit bebe-leivokset.


Lisäksi sain niiiiiin kauan kaivatun kolmijalan ja 50€ rahaa. Tripodin kaveriksi tänne muutti toinenkin kolmijalkainen kaveri, nimittäin kummitädiltä jo useamman vuoden lainassa ollut maalausteline. Tyypeistä tuli heti ihan bestiksiä.Tuumailin ensin, että meen porukoitten lähdettyä suoraan nukkumaan, mutta lonkero neuvoi toisin ja päädyin lähtemään parille. Suunnattiin kaverin kanssa ensin Shakeriin drinksuille. Ajatus oli hyvä siihen asti, että mun kylkeä alko pistämään niin perkeleesti. Onneksi se meni ohi matkan jatkuessa Bruuveriin. Jotkut kolme kundia eksyi meidän pöytään ja nimettiin yks niistä Junioriks. Se ei oikein dikkaillu, kun oli kuulemma porukan toisiksi vanhin. Ajokorttien tsekkaamisen jälkeen paljastui, että ne oli tavallaan kaikki junioreita, vaikka yksikin niistä näytti niin hitosti paljon vanhemmalta ja loppuilta menikin ihmetellessä sitä, että miten ihmeessä ne saattoi olla meitä vuoden nuorempia, kun ei ne yhtään näyttäneet siltä!?Muille aikaisin, mulle suht myöhään pääsin kotiin joskus vähän ennen kahta ja kahtelin vielä näkijän viimeisen jakson ennen nukkumaanmenoa. Ihan mukiinmenevä ilta etten sanoisi. Ensiviikonloppuna voisi harkita kuokkimista eräisiin pikkujouluihin... Se alkaa nähkääs olemaan jo perinne.

Ps. mun synttärilahja mulle oli tänä vuonna Diorin uudet meikkisiveltimet, koska koirallani on niin hyvä maku, että se popsi edelliset.


Kommentit

  1. Vaikka samaa ikä luokkaa ollaankin ja ah- edelleen niin ihanan nuroia, niin tuntuu,että nykypäivänä kaikki baarissa olijat ovat itseä nuorempia. Etenkin juurikin drinksubaareissa ja yökerhoissa. Pitänee varmaan siirtyä pubi tyylisiin menopaikkoihin löytääkseen vanhempaa kansaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin totta! Pubit on kyllä ihan jees, jos haluaa rauhassa istuksia ja jutella. :) Välillä ois kuitenkin ihan kiva päästä tanssimaankin ilman, että ympärillä pörrää alle parikymppisiä. Ikä on toki vain numeroita ja suht nuoriahan tässä tosiaan itsekin ollaan, mutta kun ei vaan jaksa enää katella sitä meininkiä. Sitä paitsi se musiikki mitä yökerhoissa nykyään soitetaan on mulle ihan vierasta. Viimeks en tainnu tunnistaa ainuttakaan biisiä. Ysäribileitä odotellessa... :D

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit