Kooste vuodelta 2013


Joka vuoden lopulla tuntuu, ettei ole saanut tänäkään vuonna aikaiseksi yhtään mitään. Asiaa tarkemmin ajattellessa huomaa kuitenkin saaneensa aikaan vaikka ja mitä! Tälle vuodelle on mahtunut paljon hyviä ja huonoja asioita, mutta niistä huonoistakin hetkistä on onneksi selvitty ihanien ystävien ja suuren sisun avulla. Alla muutamia vuoden kohokohtia.
Työ on vienyt suurimman osan ajasta, kuten varmasti kaikilla muillakin. Olen ollut töissä yhteensä 104 päivää, joka on tasan 104 päivää enemmän, kuin lääkäri suositteli. Alkuvuodesta tuntui, ettei musta ole ikinä töihin, mutta teinkin paljon enemmän hommia, kuin olin osannut edes kuvitella. Oon melko ylpeä itestäni, ettäs tiedätte!
♦ Aloitin terapian
♦ Lopetin masennuslääkkeiden syömisen
♦ Päihitin munasarjasyövän
♦ Kolumnini julkaistiin lehdessä
♦ Innostuin taas piirtämisestä ja maalaamisesta
♦ Blogi sai paljon uusia lukijoita. Bloggerin kautta teitä on jo 114! Kiitos teille kaikille ihanille vakiolukijoille, anonyymeille, satunnaisille vierailijoille ja kommentoijille kuluneesta vuodesta. Olette piristäneet päiviäni monesti kommenteillanne ja pelkällä olemassa olollanne. 

Hyvää uutta vuotta murut! ♥

Luetuimmat blogitekstit:

Air Wick Black Edition - Kynttilät testissä
"Hurja muodonmuutos"
Avunhuuto kirjeitse
Kun tyttö ei juo hän on varmaankin raskaana
Päivä kolumnistina


Kommentit

  1. Ihanan positiivinen ja kannustava postaus. Muistuttaa kaikkia siitä, miten elämässä kokee ja saavuttaa monia asioita, vaikka välillä tuntuu siltä, ettei itelle koskaan tapahdu yhtikäs mitään. Kyllä oikeesti tapahtuu, kun vaan pysähtyy miettimään.<3

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit