Mikä-mikä-loman väliaikakatsaus

Mun "lomaviikko" on jo puolessavälissä. Maanantaina kävin tulevalla työpaikalla perehtymässä talon tapoihin. Muuten oonki sitten mm. pyyhkiny pölyjä, pessy pyykkiä, pessy pyykkiä ja pessy pyykkiä, juossu kaupoilla ostelemassa joululahjoja ja maalannu kaverille taulua. Millonkohan mä saisin tehdä jotain omia juttuja? Olis hirveen kivaa kirjoittaa, lukea kirjoja, tai edes katsoa elokuvia ilman, että pitää stressata samalla kaikista tekemättömistä asioista. Tiedän, etten voi saavuttaa haaveitani, jos en tee mitään niiden eteen, mutta kun kaikki aika menee aina pakollisten asioiden hoitamiseen ja muiden miellyttämiseen. No ehkä sitten eläkkeellä, jos elän niin vanhaksi. Puhumattakaan siitä, että sais joskus vaan olla ja nollata.

Maanantaina alkais tosiaan hommat sörnäisissä ja ne kestänee arviolta n. kolme viikkoa. Sen jälkeen meen samantien Itellalle. Kesällä en sitten saletisti tee yhtään mitään. Mikäli mun pää siis kestää sinne asti, kun nytkin tekee vähän tiukkaa. Muutamaan otteeseen oon huomannu, etten ymmärrä puhetta. Kauheesti yritän tsempata, mutta hetkittäin kaikki puuroutuu ja kuulostaa pelkältä siansaksalta. Itse puhun siansaksaa, kun koko ajan menee senat sakasin. Muutenkaan musta ei oikein irtoo mitään järkevää. Siks en oo tännekään kirjotellu, vaikka kauheesti niin suunnittelin. "Heti kun on lomaa." "Heti kun on aikaa."

Mutta niin... en tiedä miten tässä taas kävi niin, että suostuin maalaamaan taulun. Ilmaseks tietty, koska kavereilta ei kuulemma saa pyytää rahaa. Pitää vaan antaa. Mutta mitäpä mä rahalla. Aikaa mä tarttisin.

Jos nyt jostain pitää olla ilosia niin ollaan sit vaikka siitä, että oon saanu jotain valmiiksi. Pyykkikorissa on jäljellä vain käsinpestävät vaatteet, oon maalannu taulun ja saanu ostettua porukoille joululahjat, vaikka koko viikon onkin ollut vittu-saatana-perkele-jumalauta-helvetti-kun-kaikki-on-perseestä-eikä-mistään-tuu-mitään-olo. Nyt on voittajafiilis! Not.


Huomenna pitäis käydä viemässä pulloja kauppaan, käydä terveysasemalla uusimassa resepti, maalata vielä pari juttua vaikka hampaat irvessä ja jatkaa tän sikolätin siivousta. Perjantaina tiedossa työsopparin kirjottamista ja terapiaa. Lauantaina olis ollut yhet pikkujoulut, mutta pakko jättää väliin, että ehdin edes hetken hengähtää. Olen huono ystävä, pahoittelen. Lievitän huonoa omaatuntoani laittamalla pikkujoulujen järjestäjän hiukset pippaloita varten ojennukseen.

Kommentit

 1. Pari viikkoo ennen jouluu on ihan älyttömän kiireistä aikaa! Mäki peruin osallistumisen 2 bileistä ku tarvii aikaa relaamiseenkin. Toivottavast kaverit tajus syyn :p duunis väsätää lahoja, kortteja, leivotaan ja treenataan joulujuhlaan hullun lailla. 2 viikon joululoma ku alkaa ni oon kyl antanu kaikkeni! Sit vaa syöpöttelen, juopottelen ja nautin elämästä... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on! Se on jännä miten paljon sitä joulua pitää valmistella kun loppujen lopuksi joulussa on parasta kuitenkin vain se oleminen ja syöminen tietenkin. :D Musta tosin tuntuu et mulla on aina kauhee kiire kun suurin osa ajasta menee nukkumiseen ja töissä käymiseen niin hereillä ollessa pitää säntäillä paikasta toiseen. :D Mutta joo.. onneksi joulu on vaan kerran vuodessa. :P

   Poista
 2. Uuuu, sä oot aika söpö tyttö <3

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit