Alkuvuosi on aina pahin

Nukuin melkein viikon verran 16 tuntia yössä ja välillä vielä päikkärit päälle. Ei auttanut. Väsymys on ihan sietämätöntä. Toki asiaa ei auta se, että kesken unien pitää herätä vessaan monta kertaa yössä.

Viime yönä nukuin 12 tuntia, koska enempään ei ollut aikaa. Tuntuu, kuin en olisi nukkunut yhtään.

Olen jatkuvasti väsynyt, joten olen jatkuvasti myös kiukkuinen ja itkuinen. Tähän päälle kun lisätään vielä jatkuva pahoinvointi, jota on kestänyt nyt yli viikon verran, niin ei paljon naurata. Ensin ajattelin syöneeni jotain epäsopivaa, sitten ajattelin pahoinvoinnin johtuvan liiallisesta herkuttelusta, mutta enää en keksi mitään. En ole vielä onnistunut oksentamaan, mutta voimakkaat yökkäysrefleksit ovat saaneet rukoilemaan pöntön äärellä ihan vain varmuuden vuoksi.

Vihaan näitä kausia. Vihaan.

Kommentit

 1. samoissa fiiliksissä.. onneks ei tarvi jaksaa kun "joutuu" olemaan saikulla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin joudun varmaan kohta suostumaan siihen saikkuun... Sitten sais rauhassa levätä. Pelkässä sairauslomassa vaan on se, ettei se ainakaan Itellä auta kun hetkellisesti. Sitten kun pitäis palata töihin oon hetken päästä taas ihan yhtä huonossa kuosissa. :/ toimivat lääkkeet vois esim olla tosi kova juttu.

   Poista
  2. joo täysin sama. eipä oo saikuista mitään iloa ollut kun se väsymys iskee taas takasin. koitan nyt vaan vihoviimeisen kerran selvitellä kaikki möykyt että tää saatanan väsymys jättäis mut rauhaan... liekö sitten toivotonta vai ei, pakko uskoa ettei tapa itteään.

   Poista
  3. Niin kauan kun jaksaa uskoa, on myös toivoa! Kulunut sananparsi, mutta totta se on. Hirveesti tsemppiä sinne!

   Poista
 2. Kunnon tunnin ulkoliikunta päivässä, hyvää perusruokaa, limpparit ja karkit pois, niin eiköhän se väsymys poistu, se on vähän omista valinnoista kiinni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hurraa! Masennus on poistettu maailmasta!

   Poista
  2. kunpa masennuksesta paranisikin olemalla noin yksinkertainen tai noudattamalla edellä annettuja neuvoja ;)

   Poista
  3. Niinpä. Elämä ois hirveen helppoo. :p

   Poista
 3. Toinen anonyymi on oikeassa! Sulla on vähän liikaa noita karkkikuvia, ei ihme, että sokeripöhnässä väsyttää.

  VastaaPoista
 4. joo-oo, terveelliset elämäntavathan ne ton masennuksen kartoittaa... kokeiltu on jo ja ei toimi, sori :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. miks masennusta yritetään edes hoitaa psykoterapialla ja lääkkeillä, jos se on vaan asenteesta ja terveellisistä elämäntavoista kiinni?

   Poista
  2. Tämän minäkin haluan tietää!

   Poista
 5. Tässä taas huomaa, että masentuneelle ei kelpaa ohjeet, jotka menee omalle mukavuusalueelle, minähän syön karkkia, jee, enkä tee elämänmuutosta, lopetan lääkkeet, käyn terapiassa, jos satun ehtimään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei se kuule ihan noin mene :) sairastu itse eka ja tuu sen jälkeen sanomaan, mikä auttaa

   Poista
  2. Näinpä. Mene toki neuvomaan myös fyysisesti sairaita, ne on varmasti ihan yhtä innoissaan. (http://www.robot-hugs.com/comics/2013-11-21-Helpful%20Advice.png) Ps. Mun tietääkseni lääkkeet, jotka tekee vaan pahemman olon, on melko tarpeettomia, enkä ole kertaakaan ollut poissa terapiasta. Ihmiset voisivat välillä vähän miettiä mitä sanovat.

   Poista
 6. Itse sairastuin muutama vuos sit masennukseen, mutta onneksi ei ollut vakvaa sillä en ole syönyt lääkkeitä vuoteen, enkä muutakaan tarvinnut sillä olen voinut elää normaalisti ja suhteellisen iloinen ollut nykyisessä suhteessa.

  Tietenkään en tarkoita sitä, että muutkin masentuneet parainisi, mutta kyllä tuen kavereita j yritän auttaa, mutta ongelma on siinä, että kukaan kavereista ei tietenkään kerro jos jokin painaa mieltä jne...

  Eli tässä tapauksessa tunnen olevani jo perseestä oleva ihminen ja muutenkin syrjitty kaveriporukasta. :( Tintti, kyl mä sua kuuntelisin ja auttaakin mahdollisesti jos tietäisin miten asiat on. Olet mulle tärkee ihminen.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit