CityShoppari 2014

Pääsin jälleen osallistumaan Hopottajien kampanjaan. (Mitkä ihmeen Hopottajat? Lue lisää täältä.) Tällä kertaa pääsin testaamaan tämän vuoden CityShopparia.

CityShoppari-pakettiin sisältyy 416 sivuinen etukirja, CityShoppari etukortti ja kaikki edut sisältävä minivihko.Mikä ihmeen CityShoppari?

CityShoppari on shoppailun ystäville suunnattu etukortti, joka on voimassa koko vuoden. Etukortilla saa yli 1000 etua ympäri Suomen, mutta erityisesti etuja löytyy pääkaupunkiseudulta, Turusta ja Tampereelta. 

CityShoppari tarjoaa etuja mm. ravintoloihin, vaatekauppoihin, merkkiliikkeisiin, elokuvateattereihin, kampaamoihin, erilaisiin terveyspalveluihin ja hotelleihin. Kaikki CityShopparin edut löydät täältä. Säästöjä korttia käyttämällä kertyy huimasti, kunhan etuja muistaa hyödyntää vuoden ympäri.


Miten se toimii?

CityShopparin käyttö on helppoa ja vaivatonta. Sinun tarvitsee vain muistaa pitää CityShoppari ja etuvihkonen aina mukanasi ja vilauttaa CityShopparia aina ennen tilauksen tekemistä. CityShoppari pitää sisällään kolmen tyyppisiä etuja: kertaedut, jatkuvat edut ja kuponkiedut. 

Kertaedut ovat nimensä mukaisesti vain kerran käytettäviä etuja. Edut on numeroitu ja niiden käytöstä yritys tekee merkinnän kortin kääntöpuolen, tai etulistan sisäkannen numerokenttään.


Jatkuvat edut ovat hyödynnettävissäsi jatkuvasti, vaikka ihan joka päivä. Edun saaminen edellyttää kortin esittämistä ENNEN tilausta, tai ostoa.

Kuponkiedut ovat kertakäyttöisiä CityShoppari-oppaasta irti leikattavia kuponkeja.

KesäExtra
Lisäksi toukokuussa ilmestyy noin 200 lisäetua sisältävä KesäExtra -vihkonen, jonka CityShoppari -tilaaja saa veloituksetta. KesäExtran etunumerot löydät myös etulistan sisäkannesta. Jatkuvat edut toimivat normaalisti CityShoppari korttia näyttämällä.


Mistä sen saa?

Cityshopparin voi helposti tilata itselleen CityShopparin omilta sivuilta vuodeksi hintaan 27€ + 5€ toimituskulut, kestotilauksena hintaan 24€ + 5€ toimituskulut, tai myyntipisteistä hintaan 29€. Uutuutena on myös Cityshopparin mobiiliversio, jonka saa vuodeksi käyttöönsä 24€:lla.

Kiinnostuitko? Tutustu lisää aiheeseen Cityshopparin omilla sivuilla: www.cityshoppari.fi

Kommentit

Suositut tekstit