20-luvun teemahäät

Eilen juhlittiin M:n äipän ja sen miehen häitä 20-luvun henkeen. Teemahäissä en ollut ennen käynytkään, joten oli pientä paniikkia ja epäselvyyttä hääetiketin kanssa, mutta ihan turhaa stressiähän sekin oli, enkä suinkaan ollut ainoa, joka oli pukeutunut mustiin.

M oli tovereidensa kanssa vastuussa ruokailusta, joten se lähti juhlapaikalle jo aamusta. Itse sain nukkua kahteentoista asti, sillä ajattelin, että reilussa neljässä tunnissa ehtii ihan rauhassa pynttäytyä. Meikkaamiseen meni kaksi tuntia ja tukkaan reippaasti enemmän, kun liimaletti ei tahtonut millään taipua kiharalle. Murh!

Julkisilla liikkumen tuotti taas ahdistusta, eikä joukosta erottuva lookkini mitenkään auttanut asiaa. Lisäksi musta on tullut ihan hullun vainoharhanen ja pelkään, että raiskaajia ja murhamiehiä piileksii joka puun takana. (Olen koukkuuntunut lukemaan juttuja Suomessa selvittämättömistä murhista.)

Häät olivat yhdellä sanalla kuvattuna erilaiset. Välillä ei tuntenut olevansa häissä ollenkaan, vaikka ohjelma olikin kaavaltaan melko perinteinen. Valssin sijaan tanssittiin kyllä jotain ihan muuta ja tunnelma oli muutenkin rento. Kaikessa yksinkertaisuudessaan ehkä yhdet parhaimmista häistä, joissa itse olen ollut. Yleensä häät on jotenkin todella ahdistavia. En oikein osaa sanoa miksi.

Saatiin kyyti kotiin ja päästiin suht aikasin nukkumaan. Aaaaw. Oon vieläkin jotenkin ihan fiiliksissä. Tämmösiä iltoja lisää kiitos!


Kommentit

 1. ootko ikinä voxraa kokeillu? senhän pitäis piristää ja vähentää unen tarvetta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu on sitäkin kokeiltu, muttei tuottanut minkäänmoista tulosta. :/

   Poista
  2. itellä neljäs viikko menos ja turhalta kans tuntuu

   Poista
  3. Ite taisin popsia pari kuukautta, mutta jos ei toimi, niin ei toimi. :/ Saa nähdä montaako eri nappia tässä saa kokeilla ennen kun löytyy sopiva, jos löytyy...

   Poista
  4. ite oon kohta käynyt kaikki läpi eikä yhdestäkään apua, cymbalta oli ainut mikä vaikutti ja siit tuli kaikki sivuvaikutukset

   Poista
 2. Ei masentunut ihminen jaksa laittaa ja puunata itseään noin! Sulla on jokin muu mielenterveyden häiriö.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit