Kolmet juhlat yhdessä illassa

Lauantaina oli sen verran huono tukkapävä, että länttäsin päähäni peruukin.
Huom! Toimii myös mainiona pipon korvikkeena!

Oon ollunna koko viime viikon kauheessa räkiksessä ja lämpö on pomppinu ees taas siihen malliin, ettei oo paljon tehnyt mieli nousta sängystä. (Oikeastaan pikemminkin sohvalta, koska makuuhuoneessa on liian kylmä nukkua.) Terapiatkin on siis jääneet viime viikolta väliin, joskin se on tuntunut ihan hyvältä. Vähän niin kuin olisi lomalla itsestään. Itsetuskiskelun sijaan olenkin töllötellyt Netflixistä pari kautta Havenia (yllättävän koukuttava) ja jotain surkeita leffoja. 

Perjantaina olis ollu kaverin synttärit, mutta koska nukuin neljään ja meinasin kuolla puolentunnin kauppareissulla päätin jättää ne kestit väliin. 

Lauantaina siskolla ja sen miehellä oli yhdistetyt tupari-synttäri-valmistujaiskestit, joista ei kehdannut jäädä pois. Pummasin porukoilta kyydin ja ajattelin, että käyn nyt ainakin kakkukahveilla, jos ei muuta. Yhtäkkiä mun käteen oli kuitenkin ilmestynyt lonkerotölkki ja jollain ihmeen kaupalla se toimi lääkkeenä flunssaan. Muutenkin tuntu pitkästä aikaa kumman hyvältä nähdä ihmisiä ja ottaa ihan rennosti.


Päätin siis jäädä kun porukat tekivät lähtöä. Jotenkin se oli ehkä arvattavissa. Mikäli päätät vaan käydä jossain, et pääsekään sieltä ihan hevin lähtemään. Niin se vain menee. Lisää vieraita alkoi virrata. Lonkero vaihtui pian väriltään pelottavasti Simanskia muistuttavaan booliin.  

Jossain vaiheessa iltaa esiin kaivettiin esite, joka oli aluksi tarkoitus liittää naapureille osoitettuun ilmoitukseen juhlia koskien, mutta todettiin, että siitä vois olla apua seuraavana aamuna itse kullekin ja päätettiin pitää se itsellämme, vai miltä nää reaktiot teidän mielestä kuulostaa?


Perus krapula-aamu, right?

Kommentit

Suositut tekstit