Ripsipidennykset


Kävin viime kuun alussa käyttämässä siskolta joululahjaksi saamani ripsipidennys-lahjakortin Salon Harlequiniin. Olen aikaisemmin harrastellut tekoripsiä lähinnä juhlissa, mutta ripsipidennykset olivat minulle ihan uusi juttu.

Pidennysten laittoa edeltävänä päivänä värjäsin omat ripseni mustiksi, mutta koska ripseni ovat luonnostaankin melko tummat, ei muutosta juurikaan huomaa, kuten alla olevista kuvista näkee.

Omat luonnolliset räpsyttimet


Värjätyt ripset


Ripsipidennykset

Kuten mainitsin, minulla ei ollut ripsipidennyksistä aiempaa kokemusta, joten kysyttäessä millaiset ripset haluaisin, olin ihan yhtä kysymysmerkkiä. Vastaukseni "näyttävät, mutta luonnolliset", kuulosti omaan korvaan lähinnä oksymoronilta, mutta henkilökunta tiesi mitä teki ja lopputulos oli juuri sellainen kuin olin ajatellutkin. Ripsipidennysten laitto kesti kaiken kaikkiaan tunnin, vaikka toimenpide tuntuikin olevan ohi hetkessä. 

Pidennysten laitto on siis nopea ja kivuton tapa tehdä silmistä huomattavasti näyttävämmät - paitsi lompakolle. Ilman lahjakorttia olisin joutunut pulittamaan räpsyttimistä kyseisessä paikassa 100€ ja pelkkä huoltaminenkin maksaisi 50€. Niin paljon, kuin uuteen peilikuvaani ihastuinkin, en kuitenkaan ole ihan niin turhamainen, että tulisin laitattamaan ripsipidennyksiä enää toista kertaa juurikin tuon korkean hinnan takia. Mikäli joku tuttu tekee halvalla, pulitan hänelle mielelläni, mutta 100€ kahden viikon räpsyripsistä on aivan älytöntä rahan tuhlausta.

Syy, miksi tein tämän postauksen vasta nyt on siinä, että halusin nähdä kuinka kauan räpsyttimet pysyisivät hyvinä ennen kuin hehkuttaisin niitä liiaksi. Ripsien kasvu ja näin ollen pidennysten pysyvyys on jokaisella yksilöllistä, mutta itselläni pidennykset näyttivät hyviltä tosiaan vain vaivaiset kaksi viikkoa. Kolmannella viikolla alkoi jo ilmestyä koloja ja nyt silmissä roikkuu enää muutama pidennys siellä täällä.

Millaisia ripsipidennys kokemuksia muilla on?


Ennen ja jälkeen


Ripsipidennysten plussat ja miinukset

+ Näyttävät ripset hetkessä
+ Meikatessa säästyy aikaa, kun ei tarvitse käyttää ripsiväriä
- Hinta
- Kestävyys
Kommentit

Suositut tekstit