Syöpäkontrolli osa 2.

Ällötys varoitus! 
(Koskee lähinnä miehiä, koska naisillehan tää on ihan tuttua kauraa...)

Toinen syöpäkontrolli takana. Olin varustautunut oirelistalla, mutta gynenä toimikin tänään mies ja menin ihan lukkoon, eli olin taas olevinani elämäni kunnossa. Kaikki hyvin, ei mua mikään vaivaa! Eipä.


Yhteenveto josta lääkäri ei koskaan saanut tietää:

Perinteinen sisätutkimus, papa ja ultra. Poltti taas niin saatanasti, että teki mieli huutaa, kuin hyeena. "Tän ei pitäis sattua! Mä aina sanon, että jos sattuu niin se on asettajassa vika", totesi lekuri. Joo'o. Herra on hyvä ja puhuu vaan omasta puolestaan. Tässä kohtaa olis ehkä ollut hyvä mainita niistä yhdyntäkivuistakin, mutta koska MIES, niin ei voinut. Millään. Ei, vaikka se kysyi onko mulla jotain kysyttävää. Ei ollut, ei mitään. Halusin vaan äkkiä pois.

Kohtu vaikutti normaalilta. Se mittaskin sen, joskaan en tiedä miksi. Jäljellä olevat munasarjatkin löyty, joskin hyvin pikkuruiset, kuten niiden kuulemma kuuluukin olla, kun syö pillereitä. Sain  taas luennon siitä kuinka niitä kannattaakin syödä, koska ne vähentävät syöpäriskiä huomattavasti ja käskyn syödä pilsuja tasan niin kauan, että raskaus on ajankohtainen asia, eli varmaan tuun syömään niitä lopun elämääni...

Imusolmukkeita ei tunnisteltu, vaikka ois pitäny, joskaan en asiasta valittanu, joten sekin oli vähän taas oma moka. Ja kun en valittanut mistään muustakaan, niin tällä kertaa ei otettu edes verikokeita. Ajattelin, että jos olo ei tästä parane niin meen ton listani kanssa itkemään arvauskeskukseen.

Papa tulokset soitetaan mulle kolmen viikon päästä, JOS sieltä löytyy jotain poikkeavaa, mikäli ei löydy niin mulle ei ilmoteta ollenkaan. Kuulostaa varsin ahdistavalta, koska ei olis eka kerta kun ne unohtaa soittaa ja kiva sitten kuulla vasta seuraavalla kontrollikäynnillä elokuussa, että siellä olikin muuten jotain. Kyllä, oon ehdottomasti sitä mieltä, että kannattaa maalailla piruja seinille...

Mun vatsa on vieläkin ihan sika kipee. En tajuu miks niitten pitää aina runnoa niin kovaa!? Arven päältäkin paineltiin tylysti sen verta kovaa, että teki melkein mieli vähän kirota. No, ehkä tää taas tästä.

Kommentit

 1. hyi kamala mikä tutkimus :S eikö sua ahdista mennä noihin sisätutkimuksiin :S ja vielä mies, hyihyi...

  VastaaPoista
 2. Yhdyntäkivut ovat usein psyykkisiä, et ole tarpeeksi kiihottunut ja jännität, pyydä miestäsi hellimään enemmän, ennen yhdyntää ja olkaa aikoja vaan toistenne lähellä, siitä luottamus myös yhdyntään kasvaa.

  VastaaPoista
 3. Ei ole helppoa sinulla, leikattu rääkätty, lääkitty ja siunattu kivuilla, josta ei pääse eroon.
  Lääkärinä mies, jännitys huipussaan.
  Halaten voimia sinulle.. koita jaksaa , helppo sanoa. tiedän..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ♥ Yritys on kova, käytäntö pistää vähän hanttiin, mutta eiköhän tää tästä vielä joskus iloksi muutu. :)

   Poista
 4. Hej! Itse söin cymbaltaa masennuksen hoitoon muutama vuosi sitten ja kärsin hirveistä sivuoireista. Sun listassa on täysin samoja oireita, mulla kaikki samat! Etenkin hikoilu oli valtavaa, epämääräiset kivut, sähköiskut suonissa ja verenvuoto emättimestä, jatkuva sellainen. Suosittelisin lääkkeen vaihtoa, jos noi oireet jatkuu? Ei oo ollenkaan kivaa tollanen. Tsemppiä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo oireet on alkaneet jo kauan ennen cymbaltan aloittamista, mutta on se kyllä muuten sellasta myrkkyä, että oon harkinnut sen vaihtamista. Välillä mietin jopa lääkkeistä luopumista kokonaan, kun tuntuu, että kaikista on ollu enemmän haittaa, kuin hyötyä.

   Poista
  2. Sanoppa muuta. Kannattaa harkita! Itsekin lopetin viimein liian monen kokeilun jälkeen. Ja ero tuntui vain siinä, että pääsin monista sivuoireista eroon!

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit