Blogiviikko: Kysymys-keskiviikko

Eli randon faktoja pöytään!

Kuinka pitkä olet?
Olen 158cm hukkapätkä.

Haluaisitko olla pidempi?
Mieluusti. Olisi huomattavasti helpompaa ostaa housuja ja ylettyä kaupassa kaikkiin kivoihin herkkuihin. Saati, että kotona ei tarttis rakentaa hirveitä rakennelmia, että pääsee kiipeemään yläkaapeille.

Missä kuussa olet syntynyt?
Marraskuussa

Oletko täysin suomalainen?
Tiettävästi. Olen kuitenkin kuullut huhuja, että suvussa on myös romaniverta!

Tupakoitko?
En

Käytätkö alkoholia?
Hyvin harvoin. Lähinnä juhlissa ja erityistilaisuuksissa. Välillä saatan olla useamman kuukauden juomatta edes yhtä siideriä, mutta toisaalta juhannuksena juon varmaan koko vuoden edestä.

Seurusteletko?
Kyllä

Onko sinulla sisaruksia?
Kyllä, pikkusisko

Jos voittaisit lotossa miljoona euroa, mitä tekisit rahoilla?
Ostaisin talon, tai asunnon. Todennäköisesti asunnon. Osan rahoista antaisin perheelleni ja ystävilleni, jotka eniten sitä tarvitsevat. Loput sijoittaisin ja laittaisin säästöön. 

Mikä on lempiherkkusi?
Suolaisista herkuista perunalastut + salsadippi. Makeista bebe-leivos. 

Jos osaisit laulaa, soittaa pianoa, tai viulua täydellisesti, minkä taidon valitsisit ja miksi?

Laulamisen, koska pidän siitä. En todellakaan omista minkäänlaista sävelkorvaa, joka ei tietenkään estä minua laulamasta. Mikäli osaisin laulaa, ei muiden tarvitsisi kärsiä. Koiraparkakin alkaa aina itkeä.

Jos kirjoittaisit kirjan niin mistä se kertoisi?
Minun elämästäni kuorrutettuna sellaisella määrällä fantasiaa, että vain tutuimmat ihmiset tietäisivät mikä on totta ja mikä mielikuvitukseni tuotetta. Ei varmaankaan julkaisukelpoista materiaalia.

Kolme asiaa jotka ottaisit mukaan autiolle saarelle?
Olisin tylsä ja ottaisin veneen, jotta pääsen pois sieltä. Autiot saaret eivät ole oikein minun juttuni. Joku kaveri olis kans kiva ja juotava vesi.

Kuka on lempikirjailijasi?
J. K. Rowling. Idolini ja innoittajani.

Kuka on lempilaulajasi?

Vaihtelee vähän päivän ja mielialan mukaan. Tällä hetkellä Kaija Koo. Hyvin inspiroiva ihminen hänkin.

Pystytkö keskustelemaan mielipideasioista järkevästi?
Riippuu mielipiteestä. Yleensä pystyn esittämään perustelut mielipiteilleni ja keskustelemaan aiheesta asiallisesti, mutta jos vastapuoli alkaa kovasti provosoimaan, olen helposti vietävissä... Ihmiset, jotka kuittaavat jonkun olevan huonoa vain kommenttilla "no koska se on", ovat vähän ärsyttäviä.

Onko sinulla ärsyttäviä luonteenpiirteitä? Mistä luonteenpiirteistäsi pidät erityisesti?
On ihan varmasti ja riippuen kysyjästä vastauksia tulee varmaan useita erilaisia. Itseäni ärsyttävistä piirteistä itsessäni uteliaisuus on yksi pahimmista. Provosoidun myös helposti ja olen yliherkkä ja todella ujo. Rauhallisuus, kiltteys ja luotettavuus kuulunevat niihin piirteisiin joista itsessäni pidän. 

Onko sinulla lempinimiä?

Löytyyhän niitä jokunen. Tiia, Tintti, Tiitiäinen, Tiu, Tiuviu, Tiippa, Tirppa ja Tipsu lienevät käytetyimmät. Olen myös ollut mm. Urpo.

Koetko olevasi jotenkin erilainen kuin muut ikäisesi? 
Tunnen. Tuntuu, että suurin osa ikäisistäni on jo naimisissa, perustanut perheen ja ostanut talon. Minulla ei ole vielä mitään näistä "saavutuksista." (Se kultainennoutaja kyllä löytyy.)

Jos voisit muuttaa itsessäsi jotakin niin mitä muuttaisit? ( luonne, ulkonäkö, ihan mikä vaan :D )
Haluaisin olla rohkeampi ja pystyä sanomaan mitä ajattelen, vaikka muut olisivat kanssani erimieltä. Haluaisin myös olla huomattavasti positiivisempi. Normaalisti olenkin, mutta sairaus tuo usein esiin negatiivisia ajatuksia.

Haluaisin olla myös vähän pidempi ja tukkaa vois olla päässä enempi. Muuten olen kai suhteellisen tyytyväinen itseeni, ellen lähde vikoja etsimällä etsimään.

Oletko spontaani: voitko lähteä yhtäkkiä matkalle kaverin ehdotuksesta vai haluatko suunnitella 
kaiken hyvin etukäteen?
Riippuu hyvin paljon tilanteesta ja ystävästä. Hyvän ystävän kanssa voin lähteä minne vaan, koska vaan. Ei niin läheisen ihmisen kanssa haluaisin suunnitella asioita etukäteen.

Oletko tarkka ulkonäöstäsi?
Välillä olen ja välillä en välitä pätkääkään. Yleensä jos pitää lähteä juhliin, tai muuten tavata ihmisä stressaan ulkonäöstäni ihan kamalasti. Arkisin en yleensä jaksa vilkaista edes peiliin. Kauppaan saatan lähteä tukka pesemättä ja kampaamatta, lökärit jalassa.

Minkälaiset aamurutiinit?
Koneelle -> hampaiden ja kasvojen pesu -> koneelle -> lääkkeet -> koiran kanssa lenkille -> koiralle ruokaa -> koneelle ja huuuuups ku kello on yhtäkkiä paljon.

Kommentit

 1. Itsekin huomaan tuon että yleensä olen tosi pirstakka mutta jos sairaus ja sen oireet pukkaa pintaan niin siinä tavallaan ahdistuu ja masentuu aika nopeasti :D Ei kyllä siis mitään vakavaa mutta silti tulee sellainen alakuloinen olo :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä! Ja masennus, kuten nimestäkin voi päätellä on toisinaan hyvinkin masentavaa. :D

   Poista
 2. Toi on kyllä niin perus, että tiettyyn ikään mennessä "täytyy" olla jo naimisissa, lapsia, liikaa lainaa, omakotitalo, volvo ja kultainennnoutaja. Mut sulla sentään löytyy se koira! :)

  VastaaPoista
 3. Hah ollaan melkein saman pituisia! Oon sua sentin kaks lyhyempi. :D Muakin alkaa masentamaan usein se, kun kroppa ei pysykään ihan menossa mukana ja tekee stopin eli alan oireilemaan mm. sydämestäni. Se on ärsyttävää! Mäkin provosoidun tosi helposti ja oon sellai pidä tunkkis ihminen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho! Kuvat taas huijannu luulemaan, että oot paljon pitempi! Aattelin et oot vähintään 170cm. :D

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit