Blogiviikko: Seka-sunnuntai

Ajatuksia blogiviikosta

Osallistuin blogiviikkoon alunperin siksi, ettei päässäni kerta kaikkiaan pyörinyt yhtään postausideaa ja nyt niitä tarjoiltiin oikein hopeatarjottimelta. Blogiviikko takasi myös sen, että postaus tahti pysyi tasaisena ja blogia tuli päivitettyä kerran päivässä, joskin loppuviikosta ajastuksen avustuksella. Se mitä en osannut arvata, oli se, että pääsin vähän paremmin tutustumaan (jos niin voidaan sanoa) tarkemmin moneen ihanaan mukana olleeseen bloggaajaan! Ilman blogiviikkoa nuo ihastuttavat persoonat olisivat saattaneet jäädä minulta vallan huomaamatta. Aion ehdottomasti olla mukana, jos tällaisia järjestetään joskus myöhemminkin.

Kiitos kaikille mukana olleille! ♥

Ajatuksia mukana olleista blogeista ja bloggaajistaHenna, vuosimallia 94. Valmistui syksyllä 2013 artesaaniksi ja ylioppilaaksi. Harrastaa käsitöitä, piirtämistä, lukemista ja pianonsoittoa. Haaveilee omasta vaatemerkistä tulevaisuudessa.


Mackoin aka Henna on idean äiti ja yltiöpositiivinen ilopilleri, jonka tekstejä ja kommentteja lukiessa ei vain voi olla hymyilemättä. Säteilevä persoona saa tämmöisen mörrimöykynkin piristymään ja keskittymään elämän positiivisiin puoliin. Kaikista mukana olleista Henna jää varmasti eniten mieleen ja on ihminen, johon tutustuisin mielelläni paremminkin.

Blogi pitää sisällään huumorilla maustettua elämää ja unelmia ja siinä esitellään niin arkea, muotia, kuin erilaisia projektejakin.


Käsitöitään ylös kirjoitteleva. Maailman menoa seuraava. Muistaa tasaisin väliajoin itsekin elää. Apaattisuuteen taipuva. Diy -ideoitten selailua harrastava. Samalla erakko, mutta ihmisiä rakastava.

Kaimani Tiia on ihminen, johon minun oli helppo samaistua. (Tunnen kaikki hiljaset hissukat hengenheimolaisikseni.) Ensivaikutelma hänestä jäi hiukan vaisuksi, mutta viikon myötä alon pitämään hänestä yhä enemmän. Ihastuttava persoona, joka on vasta puhkeamassa kukkaan.

Tiian harrastukset ja intohimo ovat blogissa selvästi esillä. Blogi on pullollaan erilaisia käsitöitä, tuunailuja ja askarteluja.Iitu on on omaperäinen ja mielenkiintoinen persoona ja persoonallisuus näkyy myös hänen blogissaan. Tällaisia blogeja ja ihmisiä ei totisesti tule joka päivä vastaan. Iitu on taiteellinen ja omalla tavallaan räväkkä, eikä selvästikään pelkää olla aidosti oma itsensä.

Blogiin on selvästi panostettu, mutta itselleni tuli kuitenkin sellainen vaikutelma, että postausten tekeminen sujuu Iitulta luonnostaan ilman sen suurempia paineita, joka on aina isoa plussaa.18-vuotias "muka-aikuinen" Vaasasta. Rakastaa provosointeja, paskamyrskyjä sekä turhilla sivustoilla hengailua näiden ansiosta. Myös kielioppihiekkapilluilu lähellä sydäntä.

Emilia, selkeä Peter Pan luonne, kuten minäkin. Samaistuin Emiliaan minä-maanantain myötä. Luonteemme ja ajatuksemme niin sanotusti kohtasivat. Omalaatuinen huumori kolahtaa meikäläiseen. Emilian kaverit kuvailevat häntä kuulemma rauhalliseksi ja hiljaiseksi, mutta blogissaan Emilia tuntuu olevan kaikkea muuta. Energisyys suorastaan vyöryy näytön läpi. Eniten saatan kuitenkin rakastaa sarkasmia.

Blogi on perus lifestyleä. Arkea ja elämää.18-vuotias tyttö, joka rakastaa kaatosadetta, korkokenkiä, täytekakkuja ja isoja rekkoja. Tavoitteena saada opiskelupaikka ja aloittaa tankotanssi.


Linda kuuluu myös ehdottomasti niihin bloggaajiin, johon tutustuisin mielelläni paremminkin. Linda on kovia kokenut, mutta periksi antamaton symppis persoona, johon on helppo samaistua.

Blogissaan Linda kertoo omasta elämästään, mielipiteistään ja kaikesta muusta mitä mieleen juolahtaa.Unelmia, musiikkia, kirjoittamista ja tuhansia muita asioita rakastava neitokainen etsii paikkaansa maailmassa.

Hanna vaikuttaa hiukan hiljaiselta, mutta positiiviselta nuorelta naiselta. Blogiviikko tuntuu tyssänneen keskivikkoon ja olisin mielelläni halunnut lukea häneltä lisää.

Olen varsin rakastunut blogin persoonalliseen ulkoasuun, jonka tekemiseen on nähty vaivaa ja se todella poikkeaa massasta edukseen. Blogia kirjoittaa Saija. Vaikutelma hänestä jäi jotenkin valitettavan vaisuksi, mutta blogi onkin vasta melko alussa. Massaan ei tämäkään blogi kuitenkaan huku. Kirjoitustapa on persoonallinen, toisinaan jopa hyvin tarinamainen.


20-vuotias opiskelija, joka etsii sivistystään oppilaitoksesta Tampereen yliopisto. Pääaineena kirjallisuustiede.

Jenni on seikkailuja kaipaava taiteilija. Hän pitää piirtämisestä, kirjoittamisesta ja käsitöistä. Teksti on sulavaa ja mukaansa tempaavaa.  Vaikuttaa vallan ihanalta, herttaiselta ja tutustumisen arvoiselta ihmiseltä hänkin.19-vuotias maailmanmatkaaja, jonka koti sijaitsee Lahdessa. Intohimoihin kuuluvat muoti, kauneus, liikunta, ruoka ja elämän pienet ilot.

Sallan blogiin olen eksynyt joskus aikaisemminkin, mutta vasta blogiviikon myötä olen tutustunut häneen ja hänen blogiinsa paremmin. Salla vaikuttaa todella ihanalta, positiiviselta energiseltä ja sosiaaliselta persoonalta. Hän on spontaani ja tekee mitä milloinkin mielii sen suurempia suunnittelematta. Aivan mahtava tyyppi!

Blogissaan Salla kertoilee omasta elämästään, jossa isona osana ovat hyvinvointi ja liikunta. 


Kaksikymmentä kesäinen tyttönen kertoo elämästään epämääräisesti heikolla kuvanlaadulla ja jutun tasolla varustettuna.

Henna on taiteellinen persoona, jolta sujuu niin piirtäminen, kirjoittaminen, kuin valokuvauskin. Tiistaina esitellyt valokuvat olivat mielestäni varsin vaikuttavia. 

Hennan blogi poikkeaa massasta niin ulkoasultaan, kuin sisällöltäänkin. Valitettavasti vaalea teksti tummalla pohjalla sattuu jostain syystä meikäläisen silmin niin, etten pysty kerrallaan kovin paljoa blogia tutkailemaan.


Kommentit

  1. Awws kuinka ihanasti kirjoittelit kaikista ja minusta kanssa! :D Olisi minustakin mielenkiintoista tutustua lisää kaiken bloggailun lomassa :3 Kiitos että olit mukana blogiviikolla! T: blogiviikon "äiti" XD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja ollos hyvä! :D Ilmottele jos keksit järkätä jotain vastaavaa uudestaan niin oon taas mukana. :DD

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit