got2b Beach Babe Lightening Spray

Hiiren harmaa juurikasvu alkoi tympäisemään, joten ajattelin vähän kirkastavani sitä. Kaupasta tarttui mukaan huimaan 8€:n hintaan Schwarzkopfin beach babe sun-kissed look lightening spray, (ei sitten yhtään pidempää nimeä keksineet,) joka lupaa vaalentaa hiuksia 1/4 astetta yhdellä käyttökerralla. Ei siis paljon paskaakaan.Pakkaus lupaa tuotteen riittävän noin 15-20 käsittelyyn, mutta itselläni käyttökertoja tulee riittämään todennäköisesti huomattavasti enemmän, sillä en aio sitä koko päähäni läträtä. Suihketta suihkutetaan kosteisiin hiuksiin ja annetaan kuivua. Vaalennustulosta voi syventää kuivaamalla hiukset auringonvalossa, tai hiustenkuivaajalla. Itse valitsin jälkimmäisen. 

Nappasin ennen ja jälkeen kuvat luonnonvalossa ilman salamaa. Lähtötilanne oli sis tämä:HOLY HELL! Sehän toimi ja huomattavasti paremmin, kuin olin osannut odottaa, huomioon ottaen, että suihkuttelin ainetta vain päälaen päälimmäisiin hiuksiin niitä sen kummemmin nostelematta.

Nyt juuristo näyttää tältä:


Käsittelyn voi toistaa 2-3 päivän jälkeen, mutta tuotetta ei suositella käytettävän 3-5 kertaa enempää, mutta eipä meillä päin ole noita neuvoja ennenkään kamalasti noudatettu. Ihan täysblondiksi en ajatellut ruveta, joten voipi olla, että annan auringon hoitaa vaalentamisesta oman osansa ja toistan käsittelyn vasta hiiren harmaan juurikasvun ottaessa taas vallan.

On muuten tuotteella vaarallisen hyvä tuoksu ottaen huomioon, että se sisältää kuitenkin vetyperoksidia, joka ei taida ihan niihin turvallisimpiin imppauskohteisiin kuitenkaan kuulua. 

Suosittelen niille, jotka eivät jaksa odottaa auringon vaalentavan hiuksia puolestaan, eivätkä tahdo rasittaa hiuksiaan värinpoistoilla. Mitään ihmeitähän tämä tuote ei tietenkään tee, joten platinablondeiksi halajavat joutuvat edelleen käyttämään tuhdimpia aineita.

Kommentit

 1. Damn että kerkesit ostamaan; mulla oisi ollu tätä kaapissa pullo jota oon joskus pari kertaa vaan testannu, enkä oo tullu käyttäneeksi kun pää on nyt minkä värinen on. Mutta jos haluut niin voin luovuttaa sen sulle silti. ..vaikka sitte vaihtarina huulipunasta. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mikä nottei! Eiköhän sille käyttöä löydy :D

   Poista
 2. Ooh! Nyt alkoi itseänikin kiinnostaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Testaa ihmeessä, jos vähänkin siltä tuntuu! :)

   Poista
 3. Kaverit osti mulle tätä synttärilahjaksi ja en oo vielä ehtinyt kokeilla. Nyt taitaa kokeiluun mennä!

  elamanikuvina.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Hoo! Tää herätti kyllä mielenkiinnon! (Sekä tuo tuote että tämä blogisi muutenkin.)

  Onko tuo vaalennus ihan pysyvää, vai pois kuluvaa? Uskaltaako tuota laittaa melko huonokuntoiseen hiukseen, rasittaako paljon?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaalennus on pysyvä. :) No itselläni on ihan naurettavan ohut tukka ja pituuksia on vuoronperään läträtty värinpoistoilla, vaalennettu ja värjätty ruskeiksi useita kertoja, joten tuollainen kevytsuihke ei tunnu omassa päässä enää missään. :D Tokihan se hiusta rasittaa, mutta ei mielestäni mitenkään merkittävästi. Vaalennettu juuri tuntuu ihan samalta, kuin vaalentamattomanakin, eikä tällä saa hiuksia ainakaan tippumaan päästä. Toki varmasti riippuu ihan siitä kuinka paljon ja kuinka usein tuota litkua päähänsä läträä. Kannattaa siis aloittaa varovasti ja suihkutella sitten pikkuhiljaa lisää halutun sävyn saavuttamiseksi. :)

   Poista
 5. Mul kans tulossa nyt oma väri alta ja ajattelin odottaa kesään ja antaa auringon vaalentaa, mut jos alkaa oikein painaa mieltä niin vois kokeilla itekkin, tuo kuitenkin näytti mukavan luonnolliselta lopputulokselta, juuri sellaiselta mitä itse haen takaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun kans piti odottaa kesää, mut koska oon vähän tämmönen malttamaton mulle-kaikki-heti-nyt-luonne niin en sitten malttanut odottaa sitä aurinkoa. :D

   Poista
 6. Mielenkiintoista! Olen itse kuullut kampaajana tuosta vaan huonoja kokemuksia mutta toimii se näköjään joillekin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aikaisemmin oli myynnissä jotain vastaavaa, eikä se tehnyt omalle tukalle oikein mitään, joten eipä ollut odotukset korkealla tämänkään suhteen. Positiivinen yllätys siis! Kaipa se sitten on hiusten laadusta ja väristä kiinni keillä toimii ja keillä ei. :)

   Poista
 7. Wau! :O Vitsi tekis mieli kokeilla, mutta voiko tuo pilata hiukseni? :D Laitan tyveen aina kirkkaan vaaleita raitoja, joten tulisikohan tosta kellertävä läntti juurikasvun tilalle? Tosin hiukseni ovat melko saman väriset kuin tossa sun jälkeen kuvassa, joten tuskin? :D

  http://positivyismymelody.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itelläni toi ei ainakaan yhellä kerralla vaikuttanu hiusten kuntoon yhtään mitenkään, että tuskinpa se kovin helposti niitä pilaa. :D Voithan suositusten mukaisesti testata suihketta ensin jollekin pienelle aluelle ja katsoa miltä näyttää ennen kuin suihkuttelet näkyvämmälle alueelle. :)

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit