Kannattaako tunnustaa jos pettää?

Eksyn aina toisinaan Cosmopolitanin keskustelupalstalle, jossa naiset valittavat milloin mistäkin ihmissuhdeongelmastaan. On niin hirveän kivaa ja helppoa jaella neuvoja muille ja olla sitten itse noudattamatta niitä. Välillä, kun niitä postauksia lukee, tuntuu, että me naiset ollaan ihan idiootteja.

Esimerkiksi yksi tyyppi oli löytänyt pariskunnan yhteisestä asunnosta vieraat pikkuhousut ja sängystä väärän värisiä hiuksia, muttei silti halunnut uskoa miehen pettävän. No ei tietenkään. Eihän kukaan halua uskoa sellaista, mutta tuskin niitä alusvaatteita nyt ihan itsekseen taivaastakaan tipahtelee. HERÄTYS NAINEN! 

Se, että mies (tai nainen) on pettänyt, valehdellut ja jättänyt kertomasta asiasta kertoo paitsi sen, että ihminen on epärehellinen, myös sen ettei hän todennäköisesti oikeasti edes pidä kumppanistaan. Kuka nyt haluaisi tahallaan loukata rakastamaansa ihmistä? 

On toki jokaisen oma asia haluaako pettämisen hyväksyä, tai antaa anteeksi, mutta selvän asian kieltäminen on silkkaa itsepetosta. Toinen asia mihin naiset usein sortuvat on itsensä syyttely. Ei ole olemassa mitään, mikä oikeuttaisi pettämiseen, eikä pettäminen ole kenenkään muun, kuin pettäjän syy. Ikinä. Pettämistä ei yksinkertaisesti voi puolustella mitenkään. On ihan turha uskoa kumppaninsa "se oli vahinko"- selityksiin. Ei kukaan harrasta seksiä vahingossa. Hups! Liukastuin ja kaaduin seksisuhteeseen! Vielä pahempi, jos mies väittää, ettei tiedä miksi teki niin. Oikeasti. Kuka haluaa olla miehen kanssa, joka ei tiedä miksi tekee asioita? Joku tolkku tässäkin hommassa on oltava. 

Miehille tiedoksi, jos haluat perustaa haaremin, muuta lähi-itään. 

Kommentit

 1. hyvä teksti ja napakka mielipide, olen samaa mieltä kanssasi.

  VastaaPoista
 2. Hyvin kirjotettu ja samaa mieltä oon kyllä!!!!

  VastaaPoista
 3. Joskushan vaan niin käy, että rakastuu toiseen, riski siihen on suurin, jos liikutaan erikseen ja on paljon omia menoja ja varsinkin, jos alkoholi liittyy näihin omiin menoihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän siinä voi toki käydä, mutta se asia pitäis voida myöntää, eikä vehdata kenenkään selän takana.

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit