On se laiskallakkii kiire lauantaina


Mun piti eilen siivota, pakata mökkikamppeita ja mennä Heurekan aikuisten iltaan. En tehnyt niistä mitään, koska koiran lekurireissun jälkeen oltiin molemmat ihan rättipoikki. (Melvetissä oli paikalla meidän tulohetkellä varmaan parikymmentä kultsia ja kaikki muut osas käyttäytyä paitsi mun adhd lapsi, joka ois vaa halunnu leikkiä kaikkien kans. Yhtään ei hävettäny.) Sitten aattelin, että otan päikkärit ja kattelen illalla Grimmiä, mutta sekin suunnitelma meni penkin alle, kun kaveri sai mut houkuteltua terdelle, mun vastusteluista huolimatta. Keskusteluhan meni siis jotakuinkin näin:

Kaveri: Jos lähetää terdelle ni haluutko tulla mukaan?
Minä: Joo, kai mä voin.

Kello oli lähemmäs seittemää, kun pääsin keskustaan. Mikä aika seki muka on terdeillä? Kesällä varmasti vielä ihan hyvä, mutta nyt on kylmä. Kylmässä kylmää juotavaa. Hullun hommaa, mutta ei kai me ihan normaaleja ollakaan. Ehittiin ottaa yhet ennen kuin aurinko oli jo kadonnut leffateatterin taakse ja siirryttiin Primulaan.

Vasta tavanneen pariskunnan kanssa on aina yhtä kivaa olla liikenteessä. Varsinkin kun on itse selvinpäin ja meikäläinenhän oli koko illan limulinjalla. Siinähän ei tunnetusti tule yhtään ulkopuolinen olo kun toiset ällösöpöilee. Ei sillä, että olisin mitenkään kade. M teki hommia ravintolan puolella ja meinasin karata sitä moikkaamaan, mutten kehdannu mennä häiritsemään sen töitä, kun se ei oikein diggaile siitä, että sen työntekoa häiritään. M kyllä teki myöhemmin selväksi, että olis pitäny, kerta sinne asti ollaan tultu. Miehet, ota niistä nyt selvää.

Yksi vanha naapuri ja ala-asteelta tuttu luokkatoveri liittyi seuraamme, niin että voitiin yhessä olla ulkopuolisia, kun pariskunta pussaili. Oma vika, itepähän paritin ne. (Miten musta tuntuu, että kuulostan nyt jotenkin katkeralta? Oon siis ihan oikeesti onnellinen niiden puolesta.) 

Pojilla oli joku tarve räplätä mun puhelinta. Tää toinen sankari halus mun numeron ja päätti teksata itelleen mun puhelimella ja vielä vastata siihen. Nyt mun luurista löytyy vähintäänkin epäilyttävä viestiketju.


Ihan mukava ja erilainen lauantai-ilta, ei siinä. Ihanaa herätä ilman krapulaa. Päänsärkyä en valitettavasti päässyt silti välttämään. Tänään lupaan siivota. Ainakin vähän.

Kommentit

Suositut tekstit