Pää(n)si(s)äinen - GAME OVER - Sukkasunnuntai

Meidän oma pääsiäispupu ♥

Sunnuntaina oli hiljasta, kuten sunnuntaisin yleensäkin. Meikäläinen oli ihan ryytynyt. Samoin koira. Vähän se jakso iskän kanssa veneillä ja kiusata sorsia, jotka ei jostain syystä halunneet leikkiä sen kanssa. Muuten vaakkujat olivatkin sen verran kesyyntyneitä, että marssivat keskellä pihaa vaatimassa ruokaa.


On toi mökkielämä kyllä raskasta. Yleensähän maalle kai mennään rentoutumaan, että jaksaa taas arkena, mutta ei meillä. Mökkiviikonlopun jälkeen tarvitsee vähintään puoli viikkoa lepoa ja palautumista, ennen kuin jaksaa yhtään mitään. Jasu ehtii varmaan palautua just ja just edelliestä reissusta, ennen kuin ens tiistaina mennään taas takasin. Reppana on nukkunu viimiset kolme päivää ja meikäläiselläkin on veto aika vähissä.

Sunnuntaina pidin Nymfit maratonin ja katoin kaheksan jaksoa putkeen. Paska sarja ja silti sitä on ihan pakko tuijottaa, koska kuvittelee sen paranevan jossain vaiheessa. No ei parantunu. Ideahan siinä sarjassa on hirveen hyvä, mutta toteutus pissii ja pahasti. 

Ps. Kenen neropatin idea oli muuttaa Kaisaniemen metroaseman nimi Helsingin yliopistoksi!? Kysynpähän vaan, että MIKSI!?

Kommentit

Suositut tekstit