Pää(n)si(s)äinen Round 1 - Kiirastorstai

Torstaina lähdettiin viettämään maalle pääsiäistä, joka myös juhannuksen kenraaliharjoituksena tunnetaan. Kolmen päivän ryyppyputkessa saattaa nimittäin heikompia alkaa helposti heikottaa, joten kisakuntoa on hyvä testata näin etukäteen. Torstai on myös niillä main tunnetusti se kovin bilepäivä. Matka taittui mukavasti siideriä maistellessa. Mitä nyt vähän ajettin vahingossa vika suuntaan. Ei me siis mitenkään eksytty, yks kappale vaan varasti kaiken huomion.

Perille päästyämme ei mennyt aikaakaan, kun seuraan liittyi muuan Lappalainen koirineen. Oma haukkukin pysy kuivana ehkä sen viitisen minuuttia ennen kuin se oli jo kahlaamassa kalmansuon mutalätäkössä ja haisi sen mukaiselta.


Illan ohjelmaan kuului pääsiäismunia, juominkia ja karaokea. Perus meininkiä siispä. Kummasti kaikki puheli lapinmurteella. Ei toki mitenkään vittuillakseen, (eipä) murre oli vaan niin tarttuva, että jäi päälle. Biisehinkin tuli kivasti ihan uutta särmää, kun ne lallatti menemään lappalaisittain. 


"Jos othaa vithusta kaihken pois ei jää mithään!"
Karaokeiltama päättyi kovimpien juhlioiden osalta kuudelta aamulla, kun oli ensin tanssahdeltu ruokapöydällä ja saatu toinen mikrofoneista räjäyttämään sisälmykset pihalle. Varsin onnistunut ilta, kun kukhaan ei othanut turphaansa, eivätkä puukot heiluneet.
  
Nunnuka-nunnuka-lai-lai ja sitä rataa.

Kommentit

Suositut tekstit