Pää(n)si(s)äinen Round 2 - Pitkä perjantai

Päivä kaks ja eilisen teeren poika. Samalla meikillä ja tukalla mennään tämäkin päivä.

Torstain pirpalot olivat siis loppuneet viimeistenkin osalta kuudelta aamulla. Ilmeisesti lappalaiset eivät kuitenkaan nuku ikinä, koska yks sellanen koputteli vaunun ikkunaa jo kahdeksalta aamulla. En edes osannut siinä vaiheessa ihmetellä miten se oli jo (vai vielä?) hereillä, koska se mikä oli oikeasti hämmentävää oli se, että kuulosti kun se olis ollut ihan selvin päin! 

Jostain syystä ihmiset ei oikein ilahtuneet aikaisesta vieraasta, mutta sen siitä saa, kun laittaa mökkitien päähän opasteen kellon ympäri toimivasta täyshoidosta.Päivä alkoi suklaamunilla ja lonkerolla. Päätettiin olla kerrankin reippaita ja tehdä aamupäivästä kyläkierros. Näinpä me sitten reippailtiin mehtän poikki sukuloimaan. Serkun koira meinas ottaa matkalla ritolat, mutta muuten se mettäreitti oli ihan jees. Onneks oli kuitenkin oppaita mukana, koska itehän oisin hukannu itteni samantien.

Matkalla silmiimme osui myös merkillinen karvamato. Mikäli joku tietää minkä otuksen toukka tämä on, niin kertokaa! Varteenotettavimmat vaihtoehdot tähän mennessä ovat olleet kyyn toukka, tai hiekkaneekerin toukka. Lieneekö kuitenkaan kumpikaan edellä mainituista.

Palailtiin omalle möksälle ottamaan vähän huikopalaa ja päikkäreitä. Maisteltiin myös tyttöjen suklaamunan nestemäistä versiota suloisesta taskumatista. Rohkeimmat kävivät saunassa ja hulluimmat uimassa. 

Ilta jatkui Tuubilla ja visaisilla kysymyksillä. Oli taas pakko soittaa nollakakkoseen.
"Mitä se Leevi and the Leavingsin Leavings tarkottaa?" Hirveesti yrittivät tyrkyttää bändin historiaa, mutta vastausta kysymykseen ne eivät tienneet.
"No entä onks Heinix just siks, vai miks just siks Heinix?" Eivät ne osanneet auttaa. Taaskaan!
"Mainostatte teidän palvelua et tiedätte kaiken, mut ette taidakaan tietää ihan kaikkea!"

Pätemisen ilo on paras ilo. Tyydyttiin syömään likkojen kanssa pääsiäismunia sillä aikaa, kun iltapalalla tarjotun juuston palaset lenteli herrojen toimesta pitkin tupaa.
Illan artisti veti meille yksityiskeikan joka sisälsi yhden biisin. Lämppärinä sillä oli tyyppi, joka käski soittaa pelkkää c:tä ja keksi laulunsanat lennosta. Biisin lopussa se ilmotti kitaristille, että muuten vedit hyvin, mutta kolmas säkeistö meni väärin. Outs!

"Lämppäri" oli kova kertomaan tarinoita. Se jauho varmaan vartin verran varpaista. "Sitten sä laskit sun varpaat ja huomasit, että niitä olikin kuus, kun piti olla viis! Ja sitten sä laskit ne uudestaan ja niitä olikin neljä!" Kai silläkin tarinalla oli joku tärkeä opetus. En vaan saanu ihan kiinni, että mikä. Toisaalta samanen tyyppi ilmotti, että "Jos mul olis tollanen nainen ni veisin sen kotiin ja pistäisin piiloon!" Sai loppuillan visusti varoa, ettei vaan tule lukituksi kellariin. Hauska miäs.


Karaokepartyt part 2. Karaoket jatkui siitä mihin aamulla jäätiin. Mikit ei jostain syystä pelanneet yhtä hyvin, kuin edellisellä kerralla. Välillä kuulu hyvin ja välillä ei sitten ollenkaan. Liekö ottaneet osumaa, taikka laulajat ei vaan huutaneet tällä kertaa tarpeeksi kovaa. Tiedä häntä.

Jaskis sammu ekana ja muutkin aika aikaste. Kahen-kolmen maissa oltiin kaikki jo unten mailla.Kommentit

 1. Sinulla on mukavan oloinen blogi :)
  + Hienoja kuvia!

  http://fashionsivu.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Olipa oikein kivoja kuvia! :) Meillä oli myös kultainen noutaja kun olin lapsi, ja hän tykkäsi kovasti uimisesta. Tuli ikävä kun katsoin tuota uintikuvaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuo mun kultsi on kans ihan hirvee vesipeto! Aina kun on pienikin lätäkkö niin pitää mennä sinne läträämään. :D

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit