Pää(n)si(s)äinen Round 3 - Lankalauantai

Lauantaiaamuna heräsin ensimmäistä kertaa samaan aikaan auringon kanssa. Vessaan kömytessä mietin, että pitäskö hakea sisältä kamera ja napata auringonnoususta parit kuvat, mutta oli sen verran kylmä, että päädyin vaan takaisin peiton alle. Kasin-ysin maissa heräsin uudestaan, eikä uni enää tullut, joten lähettiin Jasun kanssa kahestaan aamulenkille. Jätkä ei malttanut odotella omaa aamupalaansa vaan kävi ahmimassa linnuille jätetyt leivän muruset.Iskä heräs seuraavana ja käytiin kattelemassa oisko pöllöpöntöissä asukkeja, mut ei ollu ketään kotona. Eipä kauheesti näkyny muitakaan lintuja, vaik hirvee sirkutus kuulu ympäri mettiä. Jaskis teki puuhommia ja otti mutakylpyjä. Meiän oli alun perin tarkotus lähteä lauantaina kotio, mutta kun serkkukin päätti jäädä sen kuskin ruvetassa ryyppäämään heti aamusta, ei mekään viititty vielä lähteä kotiin.Kyläkaupasta ylihinnoteltua karkkia, lisää evästä ja ei kun uuteen nousuun! Kännissä on myös aina hirveen hyvä ruveta leikkaamaan tukkaa. Parin tupsun jälkeen ideasta onneksi luovuttiin ja ähdettiin sen sijaan taas kylille - tällä kertaa autokyydillä. Kyllähän yheksän ihmistä mahtuu yhteen Volvoon ihan hyvin! Takakontista oli kaikenlisäksi oikein hyvät maisemat.
Kolmatta iltaa karaokea räkäsellä ja käheällä kurkulla. Tais mennä taas enempi huutamisen puolelle, mutta who cares! Meikäläinen uskaltautui vetämään väärinpäin lentävät linnut ja Kaija Koon Vapaan, vaikka normisti välttelen sooloilua viimeiseen asti. Tytöt biisi omistettiin Pääjärven naisväelle. Paria artistia piti muitten vähän pussata ennen kuin alkoi laulu kulkemaan.

Paluumatkalla osa ois halunnut poiketa Eikalla (= isän edesmennyt eno). Tuli melkein surku. Ei siks, että ois sinne haluttu, vaan siks, ettei sinne voinu mennä vaikka ois halunnutkin.

Kommentit

Suositut tekstit