Perus arkimasistelua

Oon yrittäny hirveesti keksiä jotain ns. järkevää ja mielenkiintosta postausaihetta, mutta en selvästikään ole sellaista vielä keksinyt. Ideoita ja toiveita saa heitellä, tai alan tekemään jotain tylsiä koosteita mun vieläkin tylsemmästä omaisuudestani ja sitähän riittää. Kiristys toimii toki aina.

Mun elämässä ei ole tapahtunut taas oikein mitään mainitsemisen arvoista. Viime viikko (kyllä, koko viikko) meni siivoamiseen ja lopputulos oli se, että täällä on ihan yhtä paskasta, kuin alottaessa. Okei, ehkei ihan, mutta melkein.

Alkutilanne

Samaten mulla on taas viikon ajan ollut auki eräs nimeltämainitsematon tekstitiedosto. Teen joka vuos lupauksen, että tänä vuonna korjaan ja kirjotan tän valmiiks, mutta viimiseen kymmeneen vuoteen ei oo tapahtunu vielä oikein mitään. Paitsi, että sivumäärä on paisunut 100 sivusta paskaa 477 sivuun paskaa. Itsetunto olis aika oleellinen asia silloin, kun aikoo olla luova. Voisko joku ystävällisesti viedä mut ja mun läppärin viikonlopuks jonnekin keskelle ei mitään? Mökillä kirjottaminen on jostain syystä luonnistunut aina paremmin, kuin kaupungissa, liekö siksi, että siellä ei ole niin hirveesti keskittymistä häiritseviä aktiviteetteja.

Kirjoittamisen sijaan katoin yhden kauden Hannibalia ja kaks kautta Drop dead Divaa. Lisäksi tein tieteellistä tutkimusta siitä mitä tapahtuu, jos laittaa kaks täysikästä miestä nukkumaan samaan huoneeseen. Lopputulos oli sama, kuin vastaava tilanne kahdella pikkutytöllä - molemmat pölisee kovaan ääneen niin kauan, että sammuvat.

Mun unen tarpeeni on noussut 8 tunnista takaisin 12 tuntiin ja näen joka yö painajaisia, tai muuten vaan ahdistavia unia. Oudoin uni hetkeen oli ehkä uni, jossa näin unta, jossa näin unta, jossa näin unta. Olin raskaana ja sairaalassa ja aina siinä vaiheessa, kun kyseenalaistin raskauteni minä heräsin. Valitettavasti löysin itseni aina vaan uudestaan sairaalasta, jossa sain kuulla olevani raskaana ja taas sitä mentiin... että sellanen ínception. 

Jos nyt jotain hyvää haetaan niin ainakin mun ruokahalu on palannut. En tosin tiedä onko se sittenkään hyvä juttu, koska ensinnäkin mulla on nälkä ihan koko ajan, toisekseen mulla ei olis varaa syödä koko aika ja kolmanneks musta on laihan läskin sijaan tulossa läskiläski. Jossain tais olla treeniohjeet kuinka päästään kesäkuntoon kuudessa viikossa, joten ei kai tässä vielä mitään hätää ole.

Jatkakaa.

Kommentit

Suositut tekstit